Η BREITLING δεσμεύεται για την προστασία των ωκεανών

Η BREITLING δεσμεύεται για την προστασία των ωκεανών

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το έργο που προσφέρει από το 1972 για τη διατήρηση των ωκεανών και του θαλάσσιου περιβάλλοντος ο μη-κυβερνητικός οργανισμός Ocean Conservancy εντυπωσίασε τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο και μέτοχο της Breitling, Georges Kern. Στο εξής η Breitling θα διαδραματίζει ενεργό ρόλο σε κάποιες από τις πρωτοβουλίες του Ocean Conservancy, όπως ο καθαρισμός ακτών σε διάφορες περιοχές του πλανήτη, η ανακύκλωση απορριμμάτων και πλαστικών από τις θάλασσες με τον πλέον αποτελεσματικό και οικολογικά υπεύθυνο τρόπο.

Η BREITLING δεσμεύεται για την προστασία των ωκεανών-1

Η ελβετική μάρκα θα προσκαλέσει επίσης παιδιά να συμμετάσχουν σε αυτές τις εξορμήσεις καθαρισμού των ακτών και θα τα εκπαιδεύσει για το πώς μπορούν να βοηθήσουν στην βελτίωση της υγείας των ωκεανών και στην πρόληψη της περιβαλλοντικής μόλυνσης των ακτών και των θαλάσσιων οικοσυστημάτων στο μέλλον.

Η BREITLING δεσμεύεται για την προστασία των ωκεανών-2

Εκτός από τη συμμετοχή της σε δράσεις καθαρισμού και σε εκπαιδευτικά προγράμματα η Breitling θα προσφέρει μέρος των εσόδων της από τις πωλήσεις μίας ειδικής συλλεκτικής έκδοσης Superocean Héritage, στον οργανισμό Ocean Conservancy.

Η BREITLING δεσμεύεται για την προστασία των ωκεανών-3

Ο Ocean Conservancy έχει οργανώσει δεκάδες χιλιάδες δράσεις καθαρισμού ακτών τα τελευταία 30 χρόνια σε 153 χώρες του κόσμου με τη βοήθεια εκατοντάδων χιλιάδων εθελοντών και ευθύνεται για την ευρεία ευαισθητοποίηση του κόσμου γύρω από τη μόλυνση των ωκεανών και των ακτών του πλανήτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 1986 έχει περισυλλέξει τουλάχιστον 105 χιλιάδες τόνους σκουπιδιών από θάλασσες και ακτές.

Δείτε και ένα σχετικό video από τις δράσεις του οργανισμού…

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή