Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η βραβευμένη με Πούλιτζερ «Αμφιβολία» του Τζον Πάτρικ Σάνλεϊ παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Απόλλωνα Παπαθεοχάρη στο θέατρο Ροές στις 9 μ.μ. Ιάκχου 16, Γκάζι.

• Η Γκαλερί Ερση παρουσιάζει την ατομική έκθεση ζωγραφικής του Δημήτρη Χιωτόπουλου «Αλογο», στις 8 μ.μ. Κλεομένους 4, Κολωνάκι.

• Το βιβλίο «10+1 ερωτήσεις και απαντήσεις για το Μακεδονικό» (εκδ. Πόλις) των Δημήτρη Καρπόζηλου και Δημήτρη Χριστόπουλου παρουσιάζεται στο Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών στις 7 μ.μ. από τους Εφη Γαζή, Λεωνίδα Εμπειρίκο, Χρήστο Ροζάκη, Ξένια Κουναλάκη και τους συγγραφείς. Ακαδημίας 18.

• Ενα αποκλειστικό αφιέρωμα στον συνθέτη Σπήλιο Μεντή κάνει η Γιοβάννα στο Half Note. Στις 9.30 μ.μ. Τριβωνιανού 17.

• Ο Αγγλος παραγωγός και dj των Portishead Αντι Σμιθ επιστρέφει στην Αθήνα και στο Gazarte, για ένα γεμάτο ένταση vinyl οnly λάιβ. Στις 10.30 μ.μ. Βουτάδων 32-34.

• «Allegria, opus 147»: Ενας δραματοποιημένος μονόλογος βασισμένος σε κείμενο του Ζοέλ Ζουανό. Ενας συγκινητικός φόρος τιμής στον Ντμίτρι Σοστακόβιτς. Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 9 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Το Ιδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων «Πρόσωπα Αξια Τιμής», τιμά τη μνήμη της μεγάλης λαογράφου και συγγραφέως Αγγελικής Χατζημιχάλη. Στις 6.30 μ.μ. Λεωφ. Βασ. Αμαλίας 22.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή