Γεωργιάδης: Ο Καμμένος έχει κάνει όλα τα λάθη που θα μπορούσε να κάνει για την Τουρκία

Γεωργιάδης: Ο Καμμένος έχει κάνει όλα τα λάθη που θα μπορούσε να κάνει για την Τουρκία

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση στον υπουργό Εθνικής Αμυνας εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου για τους τρεις νέους που τοποθέτησαν σημαίες σε νησιά κοντά στους Φούρνους.

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 δήλωσε ότι ο υπουργός «έχει κάνει όλα τα λάθη που θα μπορούσε να κάνει για την Τουρκία».

Χαρακτηριστικά ανέφερε τις ρίψεις στεφάνων στα Ιμια, σχολιάζοντας πως «αυτό δεν το έκανε κανείς προηγούμενος υπουργός γιατί υπήρχε η λογική ότι δεν θέλουμε να προκαλούμε το ενδιαφέρον στην περιοχή παρά μόνο αν είχαμε την ισχύ να επιβάλουμε τις θέσεις. » και συνέχισε: «Με την κίνησή του αυτή ανέβαζε την ένταση με αποτέλεσμα τώρα να λένε ότι είναι τουρκικό έδαφος. Τώρα στη Βουλή είπε το ακριβώς ανάποδο, ότι όποιος βάζει σημαία πρέπει και να την υπερασπίζεται».

Ερωτηθείς για το αν όσα λέει ο υπουργός Άμυνας είναι συμφωνημένα με τον Αλέξη Τσίπρα ο κ. Γεωργιάδης απαντά θετικά.

«Δεν υπάρχει τίποτα που να μην είναι συμφωνημένο ανάμεσα στους δύο. Ο Τσίπρας -Καμένος είναι νύχι με κρέας, ταιριάζουν απόλυτα στο κακό και την αναισχυντία. Είναι πολιτική επιλογή του Τσίπρα να είναι μαζί με τον Καμμένο γιατί αισθάνεται πολύ άνετα μαζί του. Ο κυριότερος λόγος είναι ότι ταιριάζουν ψυχολογικά. Είναι αμόρφωτοι, αναίσθητοι χωρίς ντροπή».

Τέλος σχολίασε πως «προφανώς η συνεργασία τους πάει μέχρι τις εκλογές. Θα κάτσουν με τον Καμμένο έως και την τελευταία ημέρα που μπορούν. Την επόμενη ημέρα θα το ξεχάσουν». 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή