Στο μικροσκόπιο όλες οι επιλογές για ΠΑΟ

Στο μικροσκόπιο όλες οι επιλογές για ΠΑΟ

2' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στάση αναμονής κρατά ο Γιάννης Αλαφούζος και περιμένει πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο και μετά να πάρει τις αποφάσεις του για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού. Σημείο-κλειδί παραμένει η πιθανότητα υλοποίησης του Athens Alive, ενός πολυδιάστατου εγχειρήματος που ξεπερνά τα στενά όρια του ποδοσφαίρου. Η πολυπλοκότητα του συγκεκριμένου σχεδίου δεν επιτρέπει γρήγορες εξελίξεις. Οι επαφές της κοινοπραξίας με την κυβέρνηση συνεχίζονται και παρότι οι εμπλεκόμενες πλευρές δείχνουν ικανοποιημένες από την πρόοδο που έχει συντελεστεί, ο δρόμος για την οριστική συμφωνία παραμένει ακόμα μακρύς. Εκτιμάται ότι μέσα στον επόμενο μήνα θα διαφανεί αν μπορεί να υλοποιηθεί αυτό το φιλόδοξο εγχείρημα και μέχρι τότε, πρόθεση του κ. Αλαφούζου είναι να περιμένει τις εξελίξεις, μιας και η συμμετοχή του Παναθηναϊκού σ’ αυτό το πλάνο είναι καθοριστική και μια καλή συμφωνία θα εξασφαλίσει το μέλλον του.

Η πρόταση της Pan Asia Investments παραμένει επιλογή, αλλά δεν μοιάζει να είναι προτεραιότητα για τον Γιάννη Αλαφούζο κι ας εμφανίζεται ο κ. Πιεμπονγκσάντ, εκπρόσωπος του ασιατικού fund, πρόθυμος να αναλάβει όλα τα χρέη της ΠΑΕ προς φυσικά πρόσωπα, υποσχόμενος ότι θα γίνουν σημαντικές επενδύσεις για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στα επίπεδα ομάδας Τσάμπιονς Λιγκ. Η εμπλοκή του fund φάνηκε να ενοχλεί την κοινοπραξία του Athens Alive, η οποία με έγγραφο που είχε στείλει στην ΠΑΕ, μερικές εβδομάδες νωρίτερα, είχε ζητήσει αποκλειστικότητα στις συζητήσεις για την αγοραπωλησία της ομάδας, την οποία, όμως, δεν είχε λάβει.

Ακριβώς επειδή η συμμετοχή του Παναθηναϊκού είναι απαραίτητη για την υλοποίηση του Athens Alive, υπήρξε μια κινητικότητα χθες και έγιναν κάποιες επαφές συνεργατών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με ανθρώπους της εμπιστοσύνης του κ. Αλαφούζου. Η ανάλυση των δεδομένων έγινε σε καλό κλίμα κι αυτό που ζητήθηκε από την πλευρά της κοινοπραξίας ήταν υπομονή μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στις διαπραγματεύσεις της με την κυβέρνηση. Τονίστηκε, όμως, ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμία δέσμευση και καμία εμπλοκή από την πλευρά της εάν δεν προκύψει οριστική συμφωνία για την υλοποίηση του σχεδίου.

• Προσφυγή κατέθεσε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ο Στέργος Μαρίνος κατά της απόφασης της ΕΕΟΔ, ζητώντας να του καταβληθούν 54.000 ευρώ που αντιστοιχούν, όπως ισχυρίζεται, σε απλήρωτες δόσεις συμβολαίου από το διάστημα (2009-13) που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό. Το Διαιτητικό Δικαστήριο ανέβαλε, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των διαδίκων, για τις 25 Απριλίου την εκδίκαση των εφέσεων του Παναθηναϊκού στις υποθέσεις των Λέτο, Πέτριτς και Κουτρουμπή. Ο λόγος της αναβολής ήταν ένα πρόβλημα υγείας του νομικού εκπροσώπου της ΠΑΕ, Αλκη Παπαντωνίου.

• Σε αιφνιδιαστική λύση της συνεργασίας τους κοινή συναινέσει προχώρησαν ο Παναθηναϊκός και ο Τάσος Αυλωνίτης. Το διαζύγιο με τον 27χρονο αμυντικό ανακοινώθηκε μόλις τρεις εβδομάδες πριν το τέλος της περιόδου: «Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Τάσου Αυλωνίτη με τον Παναθηναϊκό. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται ό,τι καλύτερο στα επόμενα βήματα της καριέρας του».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή