Ανοίγει αυλαία η Εθνική κόντρα στην Αίγυπτο

Ανοίγει αυλαία η Εθνική κόντρα στην Αίγυπτο

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επειτα από τρία χρόνια το ελληνικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ξανά από κοντά τη Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα ηγηθεί της προσπάθειας ανόδου της Εθνικής Ελλάδας στο Γκρουπ Ι της Ευρωαφρικανικής Ζώνης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Τένις. Οι αγώνες του Γκρουπ ΙΙ όπου μετέχει η ελληνική ομάδα, άρχισαν χθες στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΤΑΤΟΪ Club. Μετά το χθεσινό ρεπό, η Εθνική Ελλάδας θα παίξει σήμερα με την Αίγυπτο.

Πλην της Σάκκαρη, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τάσος Μπαβέλας έχει στη διάθεσή του και τις Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, Ελένη Κορδολαίμη και Εμμανουέλα Αντωνάκη. Στις 11 το πρωί θα αρχίσει ο πρώτος αγώνας της Εθνικής Ελλάδας με αντίπαλο την Αίγυπτο. Κατά σειρά θα διεξαχθούν δύο αγώνες στο απλό και το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με έναν αγώνα στο διπλό.

Αρχικώς θα βρεθούν αντιμέτωπες το Νο 2 της Ελλάδας, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (Νο 171 στον κόσμο) και της Αιγύπτου και εν συνεχεία η Μαρία Σάκκαρη (Νο 49) θα παίξει με το Νο 1 της Αιγύπτου. Θα πρέπει να σημειωθεί πως λίγη ώρα πριν από την έναρξη του προγράμματος, οι ομοσπονδιακοί προπονητές θα δηλώσουν στον επιδιαιτητή τις τενίστριες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στη συνάντηση. Με βάση τη θέση στην παγκόσμια κατάταξη, Νο 1 της Αιγύπτου είναι η Σάντρα Σαμίρ (Νο 397) και Νο 2 η Αμπντέλ Αζίζ (Νο 914). Για τον όμιλο της Εθνικής, η Δανία επικράτησε χθες της Αιγύπτου με 3-0.

«Είμαι σίγουρος για την οργανωτική επιτυχία και θέλω να πιστεύω και για την αγωνιστική. Η Εθνική μας είναι το λογικό φαβορί για την άνοδο στην Α΄ κατηγορία. Εχει την καλύτερη ομάδα και με την υποστήριξη του κοινού θα πετύχει τον στόχο της», υπογράμμισε χθες ο διευθυντής του τουρνουά, Αλέξης Ζητρίδης. Αξιοσημείωτο είναι πως έχουν απομείνει λίγα εισιτήρια για το σημερινό πρόγραμμα, ενώ έχουν εξαντληθεί όλα για την τελική φάση του Σαββάτου. Κάτι που αναμένεται να γίνει και για τους αυριανούς αγώνες. Εισιτήρια πωλούνται από τη σελίδα www.viva.gr, αλλά και από την είσοδο του ΤΑΤΟΪ Club.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή