Στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο Καμμένος για την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία

Στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο Καμμένος για την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την κλήση του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την υπόθεση πώλησης στρατιωτικού εξοπλισμού στη Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε την Πέμπτη η πρόεδρος της Επιτροπής Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Είχε προηγηθεί η γνωμοδότηση του επιστημονικού συμβουλίου που απάντησε θετικά στο αίτημα που της είχε αποσταλεί.

Ωστόσο, η κ. Χριστοδουλοπούλου επεχείρησε να την αποδημήσει, προσκομίζοντας παλαιότερη γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου του 2008 και υποστηρίζοντας ότι τότε έλεγε τα αντίθετα.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε αντιδράσεις από την αντιπολίτευση. Από τη ΝΔ, ο Μάκης Βορίδης κατηγόρησε την κυβερνητική πλειοψηφία και την πρόεδρο ότι εφευρίσκει διαδικαστικά προσχήματα και σημείωσε ότι από τον Δεκέμβριο που ετέθη το αίτημα φέρνει συνεχώς προσκόμματα για να προστατεύσει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

«Προσπαθείτε να καθοδηγήσετε το επιστημονικό συμβούλιο να σας δώσει την αρεστή απάντηση» υποστήριξε, από την πλευρά του, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή