Κομισιόν: Εργαζόμαστε για ολοκλήρωση του προγράμματος το καλοκαίρι

Κομισιόν: Εργαζόμαστε για ολοκλήρωση του προγράμματος το καλοκαίρι

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Κομισιόν εργάζεται για την ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος προσαρμογής «αυτό το καλοκαίρι», δήλωσε σήμερα ο Επικεφαλής Εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα γερμανικών εφημερίδων ότι η Ε.Ε. επεξεργάζεται σενάρια επέκτασης του προγράμματος για δύο ακόμα μήνες.

Ο κ. Σχοινάς απαντώντας σε ερώτημα του κυπριακού πρακτορείου ειδήσεων (ΚΥΠΕ) για το αν και κατά πόσο το τρέχον πρόγραμμα περιέχει τέτοια πρόβλεψη, ή αν σε τελική ανάλυση υπάρχει κάποιος παράγοντας στην Ε.Ε. που να έχει ζητήσει μια τέτοια επέκταση απάντησε ότι η Κομισιόν δεν σχολιάζει δημοσιεύματα του Τύπου: «δεν είμαστε καλοί στα υποθετικά ερωτήματα, προετοιμαζόμαστε να εργαστούμε επί δεδομένων, εδώ στην Κομισιόν παραμένουμε προσηλωμένοι και εργαζόμαστε με τους εταίρους μας να οικοδομήσουμε επί της θετικής προόδου που έχει επιτευχθεί τους τελευταίους μήνες, για να εξασφαλίσουμε μια πετυχημένη ολοκλήρωση του προγράμματος αυτό το καλοκαίρι, επ` αυτού εργαζόμαστε και επ`αυτού σχολιάζουμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή