Με δεκάδες μαχαιριές δολοφονήθηκε το ζευγάρι στην Κύπρο – Τι αναφέρει η ιατροδικαστής (φωτογραφίες)

Με δεκάδες μαχαιριές δολοφονήθηκε το ζευγάρι στην Κύπρο – Τι αναφέρει η ιατροδικαστής (φωτογραφίες)

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από αρκετές ώρες ολοκληρώθηκε η νεκροτομή των σορών του άτυχου ζεύγους που δολοφονήθηκε στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, Ελένη Αντωνίου, ο θάνατος του άτυχου ζεύγους προήλθε από αιμορραγικό σοκ, από πολλαπλές θλαστικές ρίξεις οργάνων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιατροδικαστή, ο θάνατος του άνδρα προήλθε από αιμορραγικό σοκ, από θλαστικές τρώσεις (τρύπες) πνευμόνων και καρδιάς από μαχαίρι.

Με δεκάδες μαχαιριές δολοφονήθηκε το ζευγάρι στην Κύπρο – Τι αναφέρει η ιατροδικαστής (φωτογραφίες)-1

Ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από αιμορραγικό σοκ από θλαστική διατομή καρωτίδας και σφαγίτιδας φλέβας, από μαχαίρι.

Με δεκάδες μαχαιριές δολοφονήθηκε το ζευγάρι στην Κύπρο – Τι αναφέρει η ιατροδικαστής (φωτογραφίες)-2

Όπως δήλωσε στην «Καθημερινή Κύπρου» η ιατροδικαστής, η γυναίκα δέχθηκε 10 μαχαιριές, ενώ ο άντρας 25-30 μαχαιριές.

Η νεκροτομή ξεκίνησε στις 12:30 και ολοκληρώθηκε στις 19:00.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού τους στον Στρόβολο μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 60 ετών, καθηγητή ιδιωτικού σχολείου και τη γυναίκα του ηλικίας 59 ετών, υπάλληλος τράπεζας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Κ», η αστυνομία δεν εντόπισε σημάδια παραβίασης του σπιτιού μετά τη δολοφονία και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για έγκλημα μίσους και όχι για ληστεία. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Κ» εντός του σπιτιού βρισκόταν και ο 15χρονος υιοθετημένος γιος του ζευγαριού, ρωσικής καταγωγής, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως τους γείτονες για το περιστατικό. Ο ίδιος φέρεται να έχει δηλώσει στην αστυνομία ότι άγνωστοι φορώντας κουκούλες μπήκαν στο σπίτι στον Στρόβολο στην οδό Ζαλόγγου, και τραυμάτισαν θανάσιμα το ζευγάρι με μαχαίρι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Κ» από το εργασιακό περιβάλλον των δύο θυμάτων το τελευταίο διάστημα εντός της οικογένειας επικρατούσε ένταση. Όπως ειπώθηκε από πρόσωπα που γνώριζαν το ζευγάρι πρόσφατα ο 15χρονος γιος του έμαθε από τους βιολογικούς του γονείς ότι είναι υιοθετημένος και ζητούσε να μάθει από τους γονείς του γιατί δεν του το είχαν πει.

Ενα άλλο στοιχείο που διερευνά η αστυνομία έχει να κάνει με τα κληρονομικά. Υπάρχει πληροφορία ότι το δολοφονημένο ζευγάρι είχε ορίσει πρόσφατα τον 15χρονο ως κληρονόμο. Η αστυνομία εξετάζει κατά ποσό υπάρχει συσχετισμός του εντοπισμού του 15χρονου από τους βιολογικούς του γονείς με το γεγονός ότι είχε ορισθεί ως κληρονόμος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή