Σεντένο: «Δεν υπάρχουν συζητήσεις για επέκταση του ελληνικού προγράμματος»

Σεντένο: «Δεν υπάρχουν συζητήσεις για επέκταση του ελληνικού προγράμματος»

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ. «Δεν υπάρχουν συζητήσεις για επέκταση του ελληνικού προγράμματος» δήλωσε κατηγορηματικά ο πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο, θέλοντας να βάλει τέλος στα σενάρια που αναφέρουν ότι υπάρχει συζήτηση για δίμηνη επέκταση του ελληνικού προγράμματος τονίζοντας ότι οι ελληνικές αρχές είναι επικεντρωμένες στην έξοδο από το πρόγραμμα.

«Χρειάζεται ακόμα να παρθούν αποφάσεις όσον αφορά την ελάφρυνση του χρέους και την επιτήρηση της χώρας μετά την λήξη του προγράμματος», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Σεντένο σε ομιλία του στην Ουάσιγκτον στο Atlantic Council  ανέφερε ότι είναι «πολύ εντυπωσιασμένος από την ικανότητα της ελληνικής κυβέρνησης να εφαρμόσει και να νομοθετήσει ένα σημαντικό αριθμό μέτρων».

Όπως είπε η Ελλάδα αναπτύσσεται, έχει επιτύχει ένα πρωτογενές πλεόνασμα, αρκετά σημαντικό, ενώ όπως ανέφερε το κλειδί της επιτυχίας αυτή την στιγμή βρίσκεται στο πώς θα αναλάβει η ελληνική κυβέρνηση την κυριότητα του μοντέλου οικονομικής ανάπτυξης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή