ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

4-5 Μαΐου το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας

Η αξιοποίηση των μεγάλων δυνατοτήτων, των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και των δυνάμεων του ανθρώπινου δυναμικού της Αιτωλοακαρνανίας αποτελεί κομβικό στόχο του 1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Αιτωλοακαρνανίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Μαΐου στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Την πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή του συνεδρίου είχαν οι εφημερίδες «Συνείδηση της Αιτωλίας και Ακαρνανίας» και «Freetypos», τα portals Sinidisi.gr και Agriniotimes, καθώς και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Δυτικά Fm - 92,8, Loud Fm - 98,2 και Αgrinio 93,7. Το συνέδριο διοργανώνεται με τη συμμετοχή των οργανισμών της Αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών και επιστημονικών φορέων του νομού και εκπροσώπων της κεντρικής εξουσίας, με κύριους άξονες τις υποδομές, τον τουρισμό, τον πρωτογενή τομέα, την πορεία του ΕΣΠΑ, την Αυτοδιοίκηση.

Στο συνέδριο θα μιλήσουν υπουργοί, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των ξενοδόχων, των αγροτών, βουλευτές της αντιπολίτευσης, αλλά και ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Γ. Χατζηνικολάου, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Γέφυρα Α.Ε.» Π. Παπανικόλας, ο γενικός διευθυντής της Νέας Οδού Στ. Πενθερουδάκης και ο αντιπρόεδρος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Μ. Γουρζής.

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ