Προειδοποίηση για νέα αποχή στον ΠΑΟ

Προειδοποίηση για νέα αποχή στον ΠΑΟ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι μέρες-θρίλερ στον Παναθηναϊκό συνεχίζονται, με το σίκουελ της ταινίας «Αποχή» να ετοιμάζεται να ανέβει στη μεγάλη οθόνη από την ερχόμενη Τρίτη, εάν δεν προχωρήσει η διοίκηση σε άμεσες πληρωμές. Επειτα από σχετικό αίτημα των παικτών, ο Βασίλης Κωνσταντίνου πήγε στο Κορωπί για να τους παρουσιάσει ένα ρεαλιστικό πλάνο αποπληρωμής των οφειλομένων. Η αρχική του δέσμευση ότι το υπόλοιπο 70% της δόσης Δεκεμβρίου θα τους καταβληθεί το αργότερο μέχρι το τέλος Απριλίου συνάντησε την αντίδραση των ποδοσφαιριστών. Του είπαν ότι κουράστηκαν να ακούνε υποσχέσεις και του διαμήνυσαν ότι εάν μέχρι τη Δευτέρα δεν εξοφληθεί σε όλους η δεύτερη δόση των συμβολαίων τους και δεν καταβληθούν δύο μισθοί στους υπαλλήλους της ΠΑΕ, από την Τρίτη ξεκινούν πάλι αποχή από τις προπονήσεις.

Ο κ. Κωνσταντίνου δεσμεύτηκε ότι τη Δευτέρα θα ξαναπάει στο Κορωπί και θα τους παρουσιάσει με όλες τις σχετικές εγγυήσεις ένα ρεαλιστικό πλάνο αποπληρωμής τους, με την υποσημείωση ότι σύντομα αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ. Η απάντηση που εισέπραξε είναι ότι η περίοδος τελειώνει σε 20 ημέρες και εάν δεν πάρουν οι παίκτες ένα σημαντικό μέρος των οφειλομένων άμεσα, δεν θα έχουν άλλο μέσο πίεσης, ειδικά αυτοί που τα συμβόλαιά τους τελειώνουν το καλοκαίρι. Γι’ αυτό και του ζήτησαν να πιέσει τις καταστάσεις προκειμένου να πάρουν άμεσα κάποια χρήματα και να τους δοθεί ένα χρονοδιάγραμμα για την αποπληρωμή τους, ειδάλλως θα προχωρήσουν για δεύτερη φορά σε αποχή από τις προπονήσεις.

• «Καλοδεχούμενη» χαρακτήρισε η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κάθε προσπάθεια για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού, με αφορμή το ενδιαφέρον του ασιατικού fund για την αγορά της ΠΑΕ. Συνεργάτες του τόνιζαν χθες ότι βασική επιδίωξη της κοινοπραξίας του Αthens Alive είναι η αγορά του Παναθηναϊκού, αλλά εάν η ομάδα περάσει σε άλλα χέρια, είναι έτοιμοι να συνεργαστούν με τη νέα ιδιοκτησία ή να προχωρήσουν σε ένα Plan B, με μια μικρότερη επένδυση και άξονα το κλειστό του μπάσκετ. Σε κάθε περίπτωση, εκτιμούν ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στις συζητήσεις με την κυβέρνηση, εκτιμώντας ότι η έκβαση θα είναι θετική.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή