Με αυτά τα σπιτικά tricks ώρα να αποκτήσετε ξανά ξεκούραστο βλέμμα!

Με αυτά τα σπιτικά tricks ώρα να αποκτήσετε ξανά ξεκούραστο βλέμμα!

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ρυτίδες, μαύροι κύκλοι, σακούλες, κουρασμένα μάτια. Μια εικόνα της περιοχής των ματιών, που αυτομάτως κάνει το είδωλο μας στον καθρέφτη λιγότερο όμορφο και λαμπερό από αυτό που επιθυμούμε. Πέρα από τον καλό ύπνο και τη σωστή διατροφή, όμως υπάρχουν μια σειρά από φυσικά συστατικά και εύκολες, σπιτικές λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν στην καλύτερη εικόνα των ματιών μας.

Για σαγηνευτικό και λαμπερό βλέμμα, ακολούθησε τα παρακάτω tips σε συνδυασμό πάντα με μία σωστή περιποιητική κρέμα ματιών:

  • Διώξτε τις κοκκινίλες με γάλα

Δοκιμάστε να κάνετε κρύες κομπρέσες που θα σας βοηθήσουν να "ξεφορτωθείτε" τις ενοχλητικές κοκκινίλες. Βρέξτε λίγο βαμβάκι με κρύο γάλα ή ακόμη και νερό και εφαρμόστε το στα μάτια σας για λίγα λεπτά.

  • Ξεχάστε τα πρησμένα βλέφαρα με μαύρο τσάι

Βάλτε σε ένα μικρό κατσαρολάκι ένα ποτήρι νερό και στη συνέχεια προσθέστε ένα σακουλάκι μαύρο τσάι. Αφήστε το να βράσει για 2-3 λεπτά. Όταν το αφέψημα γίνει χλιαρό βάλτε μέσα δο κομμάτια βαμβάκι και μετά τοποθετείστε τα στα μάτια σας αφού πρώτα τα κλείσετε. Αφήστε τα το πολύ για τέσσερα λεπτά στα βλέφαρα σας.

  • Αμυγδαλέλαιο για τη μείωση των μαύρων κύκλων

Μπορείτε να προμηθευτείτε έτοιμο αμυγδαλέλαιο από τα περισσότερα φαρμακεία και να το αναμίξετε με λίγη μαγειρική σόδα για να πάρει την μορφή πάστας. Απλώστε πριν τον βραδινό ύπνο και απομακρύνετε τα κατάλοιπα το πρωί. Πρόκειται για μια θεραπεία που απαιτεί διάρκεια, οπότε η γρήγορη εφαρμογή δεν θα άμεσα έχει αποτελέσματα.

  • Καταπολεμήστε τη γερασμένη όψη με φράουλες

Οι φράουλες περιέχουν άλφα-υδροξύ οξύ, που είναι ιδανικό για την μείωση των σημαδιών γερασμένης όψης του δέρματος και του πρηξίματος. Χρησιμοποιείστε φράουλες από το ψυγείο για να δροσιστεί και να ανανεωθεί το δέρμα σας. Μπορούν να εφαρμοστούν και για λίγα λεπτά, κάτι που τις καθιστά ιδανικές για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο στην διάθεσή τους.

 

Περισσότερα beauty tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή