ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεκτή έγινε η πρόταση της PanAsia Ιnvestments για τον Παναθηναϊκό

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Δεκτή έκανε την πρόταση της PanAsiaInvestments για αγορά του Παναθηναϊκού ο μεγαλομέτοχος της ομάδας κ. Ιωάννης Αλαφούζος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

«Ο κ. Αλαφούζος», αναφέρεται σε  σχετική ανακοίνωση εκδοθείσα από το γραφείο του, «με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στην ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει με σοβαρότητα κάθε πρόταση η οποία θα μπορούσε να διασφαλίσει το μέλλον της ομάδας. Τις τελευταίες ημέρες συζήτησε ενδελεχώς την πρόταση της PanAsiaInvestments για αγορά της ομάδας. Σήμερα ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος με επιστολή του γνωστοποίησε στην PanAsiaInvestments ότι κάνει δεκτή την πρότασή της».

Στην ανακοίνωση παρατίθεται και η επιστολή του κ. Αλαφούζου προς τον Ταϊλανδό επενδυτή Πιεγκπονσάντ, η οποία έχει ως εξής:

«Αγαπητέ κύριε Πιεγκπονσάντ,

Σας ευχαριστώ για τις επιστολές σας με ημερομηνίες 28 Μαρτίου 2018 και 16 Απριλίου 2018. Όπως συζητήθηκε στην τελευταία μας συνάντηση, προτίθεμαι να μεταβιβάσω όλες τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχω στην κατοχή μου άμεσα ή έμμεσα, έναντι €1 (ενός ευρώ) συνολικά, με αντάλλαγμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, από το επενδυτικό σας σχήμα απευθείας στην ΠΑΕ, ύψους €27 εκ. (είκοσι επτά εκατομμυρίων ευρώ), σύμφωνα με την δεσμευτική προσφορά σας της 16 ης Απριλίου 2018.

Αναμένουμε την άμεση αντίδρασή σας για την υλοποίηση της συμφωνίας μας.

Με εκτίμηση,
Ιωάννης Αλαφούζος»

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ