Επίσκεψη Πατούλη στους γονείς του Δημήτρη Κούκλατζη

Επίσκεψη Πατούλη στους γονείς του Δημήτρη Κούκλατζη

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο Διδυμότειχο με αφορμή τη διοργάνωση του 14ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Ελληνικού Διαδημοτικού  Δικτύου Υγιών Πόλεων, μετέβη στην Ορεστιάδα όπου επισκέφθηκε τους γονείς του Δημήτρη Κούκλατζη, του ενός από τους δύο Έλληνες αξιωματικούς μας, που κρατούνται στις φυλακές της Τουρκίας.

Εκ μέρους όλης της Αυτοδιοίκησης, ο κ. Πατούλης εξέφρασε στους γονείς του αξιωματικού τη συμπαράσταση του στην αγωνία που περνάει η οικογένεια τους και ευχήθηκε να μπει γρήγορα ένα τέλος στη δοκιμασία τους.

Σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής:

«Επισκεφθήκαμε τους γονείς του Έλληνα αξιωματικού εκφράζοντας τη στήριξη και τη συμπαράσταση μας. Ολόκληρος ο ελληνικός λαός είναι στο πλευρό και των δύο οικογενειών και αγωνιά μαζί τους.

Τα παιδιά αυτά είναι παιδιά όλης της Ελλάδας και μαζί τους κρατείται «αιχμάλωτο» ολόκληρο το Έθνος. Πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κατάλυσης κάθε έννοιας του κράτους δικαίου. Ευχόμαστε σε αυτά τα δύο παιδιά να γυρίσουν γρήγορα στα σπίτια τους και στις οικογένειες τους».

Ακολούθως ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ επισκέφθηκε το φυλάκιο στις Καστανιές Έβρου το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στην περιοχή όπου συνελήφθησαν οι Έλληνες αξιωματικοί από τους Τούρκους καθώς και το Τελωνείο Καστανέων όπου συζήτησε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, με τις τελωνειακές και αστυνομικές αρχές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή