Μπαράζ λουκέτων από ΑΑΔΕ σε μπαρ, παιδότοπο και οίκο νυφικών

Μπαράζ λουκέτων από ΑΑΔΕ σε μπαρ, παιδότοπο και οίκο νυφικών

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διήμερο λουκέτο έβαλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, αλλά και κυλικείο νοσοκομείου, παιδότοπο και οίκο νυφικών για μη έκδοση αποδείξεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ελεγκτές της ΑΑΔΕ εμφανίστηκαν σήμερα Κυριακή στο κυλικείο μεγάλου ιδιωτικού νοσοκομείου στην Αθήνα ως πελάτες και κατά τη δίωρη παραμονή τους διαπίστωσαν ότι ενώ θα έπρεπε να είχαν κοπεί 48 αποδείξεις, στην πραγματικότητα δεν κόπηκε καμία.

Νυχτερινό κέντρο στη Λάρισα, όπου τραγουδούσε γνωστός τραγουδιστής δεν έκοψε αποδείξεις για 13 μπουκάλια, 193 για ποτά και 152 για λουλούδια, συνολικής αξίας 5.400 ευρώ.

Κλειστά για 48 ώρες θα παραμείνουν επίσης ένα μπαρ στη Γλυφάδα διότι όπως διαπιστώθηκε, χθες το βράδυ, δεν είχε κόψει 14 αποδείξεις, γνωστό μπαρ στον Πειραιά για 11 αποδείξεις, κατάστημα νυφικών στη Λιβαδειά για μη έκδοση απόδειξης το 2017 για νυφικό αξίας 9.605 ευρώ και φέτος για νυφικό αξίας 3.205 ευρώ, παιδότοπος στην Καλλιθέα για 10 αποδείξεις, συνολικής αξίας 1.143 ευρώ, επιχείρηση μανικιούρ στο Μοσχάτο για 65 αποδείξεις, κομμωτήριο στην Καλλιθέα για 20 αποδείξεις, επιχείρηση μανικιούρ στη Χαλκίδα για 92 αποδείξεις, εστιατόριο στη Θήβα για μη έκδοση 56 αποδείξεων, συνολικής αξίας 1.136 ευρώ, ενώ τη λίστα συμπληρώνουν ένα wine bar και ένα εστιατόριο, αμφότερα στη Θεσσαλονίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή