Ο Σερ Όσβαλντ Μόσλι, ηγέτης της Βρετανικής Ένωσης Φασιστών, μαζί με άλλα ανώτατα στελέχη του κόμματος του, παρακολουθεί μία παρέλαση διαφόρων ένστολων σωμάτων του Εθνικού Φασιστικού Κόμματος και του ιταλικού κράτους, κατά την επίσημη επίσκεψη του στη Ρώμη, το 1933. O Mόσλι, ο οποίος είχε στήσει τη δική του, βρετανική εκδοχή του Φασισμού, στο Ηνωμένο Βασίλειο, έγινε δεκτός με τιμές στην Ιταλία και συναντήθηκε με τον ίδιο τον δικτάτορα της Ιταλίας, Μπενίτο Μουσολίνι. (AP Photo)


Η Γαλλίδα σταρ Μπριζίτ Μπαρντό κάνει μία πρόποση κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης Τύπου για τη νέα ταινία του Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, «Περιφρόνηση» (Contempt), σε ένα ξενοδοχείο της Ρώμης, το 1963. Η γαλλοιταλική παραγωγή βασίστηκε στο μυθιστόρημα του γνωστού Ιταλού συγγραφέα Αλμπέρτο Μοράβια. (AP Photo/Mario Torrisi)


Μία από τις χαρακτηριστικότερες φιγούρες των γαλλικών 60's, η τραγουδίστρια Φρανσουάζ Αρντί, τριγυρνάει σε ένα πάρκο του Λονδίνου, όπου βρίσκεται για μία συναυλία, φορώντας ένα εντυπωσιακό μεταλλικό ολόσωμο ένδυμα, το 1968. (AP Photo/Harris)


O Ρομπέρτο Γκοϊζουέτα, διευθύνων σύμβουλος του αμερικανικού κολοσσού της Κόκα-Κόλα, παρουσιάζει τη νέα γευστική εκδοχή του δημοφιλούς αναψυκτικού «New Coke», ή οποία αντικατέστησε προσωρινά την αυθεντική συνταγή, στη Νέα Υόρκη, το 1985. Η «New Coke» ή Coke II (όπως μετονομάστηκε το 1992), η οποία αποτέλεσε ένα εγχείρημα της εταιρείας, για να αναστρέψει την πτώση στις πωλήσεις του αναψυκτικού, υπήρξε μεγάλη εμπορική αποτυχία για την αμερικανική εταιρεία, αναγκαζώντας την να επαναφέρει στην αγορά το αυθεντικό προϊόν εντός τριών μηνών. (AP Photo/Marty Lederhandler)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ