ΚΟΣΜΟΣ

Σύμβουλος Ερντογάν: Κατεβάσαμε ελληνικές σημαίες και στείλαμε βίντεο στην Ελλάδα - Κουβέλης: Δεν υπάρχει βίντεο

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας, Φώτης Κουβέλης, τους ισχυρισμούς της Αγκυρας ότι αφαιρέθηκαν ελληνικές σημαίες από βραχονησίδες και ότι υπάρχει βίντεο με το οποίο ενημερώθηκαν οι αρμόδιες ελληνικές υπηρεσίες.

Οπως ανέφερε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, δεν γνωρίζει τις δηλώσεις του συμβούλου του Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ, ενώ σημείωσε ότι δεν υπάρχει και σχετικό βίντεο.

Νωρίτερα ο Γιγκίτ Μπουλούτ, σε συνέντευξή του σε τουρκικό κανάλι ανέφερε ότι οι τουρκικές δυνάμεις όχι απλά έφτασαν 55 χιλιόμετρα μέσα στην Ελλάδα, αλλά και ότι κατέβασαν όλες τις σημαίες από τις βραχονησίδες, ο ίδιος μάλιστα τόνισε ότι υπάρχει και το σχετικό βίντεο.

Ο ίδιος λέει ότι επρόκειτο για μια μυστική επιχείρηση και πως υπάρχουν και αποδείξεις, τις οποίες μάλιστα οι τουρκικές αρχές τις έδωσαν και στην Ελλάδα.

 

 

Ο Μπουλούτ στη συνέντευξή του δήλωσε ότι για την Τουρκία ένας πόλεμος εναντίον της Ελλάδας θα ήταν ντροπιαστικός, μάλιστα σημείωσε πως θα ήταν «σαν ένας ενήλικας να χτυπάει ένα μωρό παιδί στην κούνια, αν αναλογιστεί κανείς της ισορροπία δυνάμεων Ελλάδας – Τουρκίας».

 

 

Τέλος, επιτέθηκε και κατά των Ελλήνων υπουργών, λέγοντας πως είναι κατά του Ισλάμ και των Τούρκων, προειδοποιώντας πως η Ελλάδα θα πληρώσει υψηλό τίμημα αν δεν αλλάξει συμπεριφορά.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ