Η πρώτη εμφάνιση του βασιλικού μωρού και η αστεία ατάκα του πρίγκιπα William στους δημοσιογράφους

Η πρώτη εμφάνιση του βασιλικού μωρού και η αστεία ατάκα του πρίγκιπα William στους δημοσιογράφους

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πότε μπήκε στο νοσοκομείο, πότε γέννησε και πότε πήρε εξιτήριο δεν καταλάβαμε αφού όλα έγιναν τόσο αστραπιαία!

Ο πέμπτος σε σειρά διάδοχος του θρόνου είναι εδώ και η Μεγάλη Βρετανία ακόμα παραλληρεί με την εμφάνιση της Kate και του William λίγες ώρες πριν την γέννησή του στην έξοδο του St. Mary's Hospital.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge δεν άφησαν ούτε στιγμή τον κόσμο που είχε μαζευτεί να περιμένει, και τους σύστησαν τον μικρό πρίγκιπα αυθημερόν. Η Kate Middleton φορώντας ένα συντηρητικό κόκκινο φόρεμα βγήκε από την πτέρυγα Lindo όλο χαμόγελα, κρατώντας στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωράκι, που σηματοδοτεί μια μεγάλη αλλαγή για το Στέμμα, αφού μετά από την αλλαγή του νόμου τον Μάρτιο του 2015, το νέο μέλος της οικογένειας αν και αγόρι ακολουθεί την πριγκίπισσα Charlotte στη διαδοχή του θρόνου. Να σημειώσουμε ότι στο παρελθόν τα αγόρια που γεννιόντουσαν μετά τα κορίτσια είχαν προτεραιότητα.

Η πρώτη εμφάνιση του βασιλικού μωρού και η αστεία ατάκα του πρίγκιπα William στους δημοσιογράφους-1
Η πρώτη εμφάνιση του βασιλικού μωρού και η αστεία ατάκα του πρίγκιπα William στους δημοσιογράφους-2

Κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο, ο πρίγκιπας William δεν έκρυψε τη χαρα του, ενώ δεν δίστασε να αστιευτεί με τους ρεπόρτερ που περίμεναν εκεί καθόλη τη διάρκεια της μέρας για να καλύψουν το μεγάλο γεγονός. ''Τριπλός ο μπελάς'', είπε με τους δημοσιογράφους να ξεσπούν σε γέλια και τον ίδιο να σημειώνει ''Δεν σας αφήσαμε να περιμένετε πολύ αυτή τη φορά''.

Η πρώτη εμφάνιση του βασιλικού μωρού και η αστεία ατάκα του πρίγκιπα William στους δημοσιογράφους-3

Όταν ρωτήθηκε για το όνομα του βασιλικού μωρού απάντησε ''Θα μάθετε πολύ σύντομα''. Δεδομένου του ότι τα ονόματα των πρίγκιπα George και της πριγκίπισσας Charlotte ανακοινώθηκαν δύο μέρες μετά την γέννησή τους, το πιθανότερο o William και η Kate να ακολουθήσουν το ίδιο μοτίβο και για το νέο μέλος, βάζοντας φωτιά στα στοιχήματα.

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή