Το βασιλικό μωρό μονοπωλεί τα σημερινά βρετανικά πρωτοσέλιδα

Το βασιλικό μωρό μονοπωλεί τα σημερινά βρετανικά πρωτοσέλιδα

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η είδησης της γέννησης του δεύτερου γιού του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κάθριν φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων της Βρετανίας.

«Βασιλική άφιξη», «Ο Δούκας και η Δούκισσα δείχνουν τον γιό τους», «Ο πρώτος του βασιλικός χαιρετισμός», «Τριπλό στέμμα: Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ καλοσωρίζουν το νεογέννητο αγόρι», είναι μόνο μερικοί από τους τίτλους στα εξώφυλλα των βρετανικών εφημερίδων που συνοδεύονται από την φωτογραφία της μητέρας του βασιλικού βρέφους, η οποία φορά ένα κόκκινο φόρεμα και κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο αγοράκι. 

Το βασιλικό μωρό μονοπωλεί τα σημερινά βρετανικά πρωτοσέλιδα-1

«Η βασίλισσα, ο δούκας του Εδιμβούργου, ο πρίγκιπας της Ουαλλίας, η δούκισσα της Κορνουάλης, ο πρίγκιπας Χάρι και τα μέλη των δύο οικογενειών έχουν ενημερωθεί και είναι κατενθουσιασμένοι από την είδηση αυτή», ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον. «Η μητέρα και το μωρό είναι καλά στη υγεία τους».

Ο νεογέννητος γιος του πριγκιπικού ζεύγους των δουκών του Κέμπριτζ, αδελφός του πρίγκιπα Γεωργίου και της πριγκίπισσας Σάρλοτ, είναι το τρίτο τους παιδί και γεννήθηκε με βάρος 3,8 κιλά.

Τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον ανακοίνωσαν ότι το όνομα του μωρού θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω, όπως εξάλλου και ότι η γέννηση θα κοινοποιηθεί επίσης από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Τα ονόματα που προτιμούν τα γραφεία στοιχημάτων για το καινούργιο μωρό είναι Αρθουρ, Αλμπερτ, Φρέντερικ, Τζέιμς και Φίλιπ.

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι ανήρτησε τα συγχαρητήριά της προς την οικογένεια στο Twitter. «Τους εύχομαι κάθε ευτυχία για το μέλλον», αναφέρει στο σύντομο μήνυμά της.

Τα πρωτοσέλιδα των βρετανικών εφημερίδων: 

Το βασιλικό μωρό μονοπωλεί τα σημερινά βρετανικά πρωτοσέλιδα-2

Το βασιλικό μωρό μονοπωλεί τα σημερινά βρετανικά πρωτοσέλιδα-3

Το βασιλικό μωρό μονοπωλεί τα σημερινά βρετανικά πρωτοσέλιδα-4

Το βασιλικό μωρό μονοπωλεί τα σημερινά βρετανικά πρωτοσέλιδα-5

Το βασιλικό μωρό μονοπωλεί τα σημερινά βρετανικά πρωτοσέλιδα-6

Το βασιλικό μωρό μονοπωλεί τα σημερινά βρετανικά πρωτοσέλιδα-7

Το βασιλικό μωρό μονοπωλεί τα σημερινά βρετανικά πρωτοσέλιδα-8

Το βασιλικό μωρό μονοπωλεί τα σημερινά βρετανικά πρωτοσέλιδα-9

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή