Στόχος η τρίτη θέση για τον Ολυμπιακό

Στόχος η τρίτη θέση για τον Ολυμπιακό

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτός διεκδίκησης της 2ης θέσης που οδηγεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Οι «ερυθρόλευκοι» εξέφρασαν εντονότατα παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή Κατσικογιάννη. Ο μη καταλογισμός πέναλτι στο χέρι του Κοντοέ στο 91ο λεπτό, αναμένεται να οδηγήσει την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στην απόφαση να τον θέσει εκτός ορισμών για συγκεκριμένο αριθμό αγώνων.

Ο ρεαλιστικός στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι πια η 3η θέση που οδηγεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, οι αγώνες του οποίου αρχίζουν στις 9 Αυγούστου. Τους αρκεί μία νίκη, είτε με τον Παναιτωλικό την Κυριακή στο Καραϊσκάκη, είτε στην τελευταία αγωνιστική επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», ώστε να την κατακτήσουν και μαθηματικά, καθώς στην παρούσα φάση έχουν απόσταση τεσσάρων βαθμών από τον 4ο της βαθμολογίας, Ατρόμητο.

Τους δύο τελευταίους αγώνες θα χάσει ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον Απόλλωνα και πιθανότατα θα υποβληθεί σε επέμβαση για την αποκατάσταση του ώμου. Παράλληλα, μειώνονται οι πιθανότητες να κρατήσει ο Ολυμπιακός τον Κέβιν Μιραλάς και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ηδη εκτός πλάνων έχουν τεθεί οι Οτζίτζα Οφόε, Σεμπά και Μποτία.

Για «χάρτινο» πρωτάθλημα της ΑΕΚ έκανε λόγο χθες ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς: «Πρέπει να καμαρώνουν για τους διαιτητές καρμανιόλες που σημάδεψαν το πρωτάθλημα, πρέπει να καμαρώνουν που η βαθμολογία κρίθηκε μέσα στις αίθουσες της ΕΠΟ και με αποφάσεις δικαστών που έκαναν… μήνες για να βγουν. Αρκεί να αδικείται ο Ολυμπιακός για να χαίρονται οι επικίνδυνοι που κυβερνούν και οι φίλοι τους. Για την απόφαση που δίνει το Χάρτινο Πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, δεν πρόκειται να κάνουμε κανένα σχόλιο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή