Βίντεο από την επίθεση «Ρουβίκωνα» στη γαλλική πρεσβεία

Βίντεο από την επίθεση «Ρουβίκωνα» στη γαλλική πρεσβεία

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βίντεο από την επίθεση του «Ρουβίκωνα» στην γαλλική πρεσβεία την περασμένη Κυριακή αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σε αυτό εμφανίζονται οι δράστες να πετούν μπογιές στον τοίχο του κτιρίου από την πλευρά της οδού Ακαδημίας, ενώ στη συνέχεια αποχώρησαν.

Σημειώνεται ότι για τη συγκεκριμένη καταδρομική επίθεση, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου 22 ετών, στα χέρια του οποίου βρέθηκαν υπολείμματα από μπογιές. Πρόκειται για μέλος του «Ρουβίκωνα», ο οποίος έχει προσαχθεί σε ενέργειες της ομάδας στο παρελθόν. Συγκαταλέγεται δηλαδή στα συνολικά 130 άτομα που έχουν κατά καιρούς καταγράφει να μετέχουν σε δράσεις της συλλογικότητας.

Από τα βίντεο των καμερών ασφαλείας της πρεσβείας τα οποία που επεξεργάζονται οι αρμόδιες διευθύνσεις της κρατικής ασφάλειας δεν έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής άλλοι δράστες

Η καταδρομική επίθεση του Ρουβίκωνα προκάλεσε πάντως και παρενέργειες στο εσωτερικό της ΕΛΑΣ καθώς υπήρξε σύσκεψη στο Υπ. Προστασίας του Πολίτη ενώ έγιναν και συστάσεις προς ανώτερους αξιωματικούς. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή