Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εφημερίδα Wall Street Journal την αποκάλεσε «κορυφαία Αμερικανίδα συγγραφέα». Με τέτοιες περγαμηνές και με το όνομά της να φιγουράρει ανάμεσα στους φιναλίστ για τις σημαντικότερες διακρίσεις (National Book Award, Man Booker Prize), η Hanya Yanagihara (φωτ.), η νέα σταρ της σύγχρονης αμερικανικής λογοτεχνίας, έρχεται στην Αθήνα, καλεσμένη της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Θα συναντήσει τους αναγνώστες της, τη Δευτέρα 4 Ιουνίου, στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης, στις 7 το βράδυ.

(…) Είναι «ό,τι κοντινότερο στο “Pulp Fiction” έχω κάνει» είπε για την επερχόμενη ταινία του με τίτλο «Οnce upon a time in Hollywood» ο Κουέντιν Ταραντίνο (φωτ.), στην έκθεση Cinemacon του Λας Βέγκας. Ο Αμερικανός σκηνοθέτης βρέθηκε εκεί μαζί με τον πρωταγωνιστή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο –θα παίζει ακόμα ο Μπραντ Πιτ–, ενώ υποσχέθηκε πως για τις ανάγκες της ταινίας θα μεταμορφώσει «δρόμο-δρόμο και τετράγωνο-τετράγωνο» το Λος Αντζελες σε Χόλιγουντ του 1969.

(…) Ως ένα εν πολλοίς αυτοβιογραφικό άλμπουμ του επικεφαλής τους, Αλεξ Τέρνερ (φωτ.), ορίζουν την πολυαναμενόμενη νέα κυκλοφορία τους (11/5) οι Αrctic Monkeys. Η βρετανική μπάντα, την οποία περιμένουμε για πρώτη φορά και στη χώρα μας στις 6 Ιουλίου, προειδοποίησε τους θαυμαστές της «να μην περιμένουν και πολλές κιθάρες», μιας και ο Τέρνερ συνέθεσε μεγάλο μέρος του δίσκου μόνος, μπροστά στο πιάνο του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή