Έρχεται το The Store Conference 9 & 10 Μαΐου

Έρχεται το The Store Conference 9 & 10 Μαΐου

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με 6 international retail experts και 4 interactive expert sessions σε 2 ημέρες, το «The Store conference» καθιερώνεται ως το μεγαλύτερο συνέδριο για τις νέες τάσεις στην εξέλιξη του φυσικού καταστήματος, από το store design & layout, το visual merchandising και το instore customer experience, μέχρι το shopper marketing, το omnichannel retail και το ecommerce.

Στο συνέδριο της Τετάρτης 9 Μαΐου θα μεταφέρουν στο ελληνικό κοινό τη διεθνή εμπειρία τους 6 καταξιωμένοι διεθνείς retail experts. Η Kirsty Kean από την βρετανική εταιρεία Visual Thinking με 20ετη εμπειρία συνεργασίας με διεθνή retail brands, ο Simon Liss, δημιουργός του Omnifi, ενός καινοτόμου βρετανικού CX agency, η Danielle Hall, επικεφαλής Marketing στην Fits Me, μια εταιρεία που εξειδικεύεται στο fashion retail, η οποία ανήκει στον όμιλο Rakuten, χορηγού της ποδοσφαιρικής ομάδας της Barcelona, o Claus Ebster, καθηγητής μάρκετινγκ στο πανεπιστήμιο της Βιέννης, με ειδικότητα στο omnichannel retail, o Antonio Pagani, Διευθύνων Σύμβουλος στην ιταλική GRUPPO FMA, εταιρεία trade promotions και shopper marketing με πελάτες-κολοσσούς και ο διεθνής φωτογράφος ελληνικής καταγωγής που ζει μόνιμα στην Ελβετία, Eugene Theodore, ο οποίος έχει πάθος με το retail design. Τους διεθνείς ομιλητές θα πλαισιώσουν Έλληνες ειδικοί του retail.

Στα 4 90λεπτα interactive expert sessions που θα ακολουθήσουν την επόμενη ημέρα του συνεδρίου, την Πέμπτη 10 Μαΐου, οι σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα να εμβαθύνουν ακόμα περισσότερο σε εξειδικευμένα θέματα, πάντα σε σχέση με το φυσικό κατάστημα.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.thestoreconference.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή