«Μετανιώνω για ό,τι έκανα» δηλώνει η 22χρονη – Την Παρασκευή η απολογία της για την υπόθεση του νεκρού βρέφους

«Μετανιώνω για ό,τι έκανα» δηλώνει η 22χρονη – Την Παρασκευή η απολογία της για την υπόθεση του νεκρού βρέφους

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί η 22χρονη που κατηγορείται για παιδοκτονία μετά από προθεσμία που έλαβε από την 15η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Η δικαστική λειτουργός μετέβη στην κλινική όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη η κοπέλα και όρισε την απολογία της για την Παρασκευή εφόσον η κατηγορουμένη είναι σε θέση να δώσει εξηγήσεις. Σύμφωνα με τον συνήγορο της 22χρονης σπουδάστριας, Αλέξανδρο Αλεξιάδη η εντολέας του «έχει καταρρεύσει ψυχολογικά καθώς όσο περνούν οι ώρες αντιλαμβάνεται την πράξη της».

Ο συνήγορος δήλωσε πως η νεαρή σπουδάστρια «Μετανιώνει για ό,τι έκανε» και τόνισε πως «οι ειδικοί αποδίδουν την συμπεριφορά της σε επιλόχεια κατάθλιψη. Εμείς, ως νομικοί παραστάτες της, θα ζητήσουμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, που είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδείξει πως η πράξη της έγινε κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση».

Σημειώνεται ότι σε βάρος της 22χρονης ο ανακριτής που ανέλαβε την υπόθεση εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για κακούργημα.

Σε βάρος της νεαρής μητέρας ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της παιδοκτονίας μετά τη διαβίβαση στον εισαγγελέα, χθες το απόγευμα, της δικογραφίας που σχημάτισε η Αστυνομία για την υπόθεση, καθώς η ίδια η κατηγορουμένη νοσηλεύεται σε γυναικολογική κλινική.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή, ο οποίος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της 22χρονης, ώστε μετά τη θεραπεία της να λογοδοτήσει για την πράξη της.

Η κατηγορουμένη ομολόγησε χθες σε αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών πως γέννησε μόνη της στην μπανιέρα της το μωρό και ότι αμέσως μετά, το πέταξε στον ακάλυπτο της πολυκατοίκιας στην οποία διέμενε. Το βρέφος φέρεται να έπεσε σε ένα δίκτυ – τέντα που υπήρχε στον ακάλυπτο και να πέθανε 12 ώρες μετά, από ασιτία και έλλειψη φροντίδας, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ. 


Διαβάστε ακόμη:

Ομολογία 22χρονης: Μόνη της γέννησε στην μπανιέρα της – Πέταξε το παιδί στον ακάλυπτο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή