Ευρωλίγκα – Ολυμπιακός: Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή Πρίντεζη

Ευρωλίγκα – Ολυμπιακός: Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή Πρίντεζη

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην ίδια δυσμενή θέση διαγραφόμενου αποκλεισμού, που βρέθηκε πριν απ’ έναν χρόνο και δύο ημέρες, στην Κωνσταντινούπολη, με αντίπαλο την Εφές Ανατόλου, θα είναι ξανά ο Ολυμπιακός στον σημερινό τέταρτο προημιτελικό αγώνα με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας (20.00) και οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν άλλη επιλογή από την επανάληψη της περυσινής ανατροπής και της διεκδίκησης της πρόκρισης στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, στον πέμπτο αγώνα και πάλι στο ΣΕΦ, ενώ ακόμη ένα πρόβλημα «ακούει» στο όνομα «Γιώργος Πρίντεζης» του οποίου η συμμετοχή είναι εξαιρετικά αμφίβολη απόψε.

Η αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού, δεν προσθέτει αισιόδοξη πρόβλεψη για την αμφισβήτηση των δεδομένων που έχει παρουσιάσει η αξιόπιστη Ζαλγκίρις, η οποία συνδυάζει τις καλές εμφανίσεις της και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια των πλέι οφ, με τη «δίψα» επιστροφής στο φάιναλ φορ, ύστερα από 19 χρόνια.

Ο Ολυμπιακός έχει πετύχει μεγάλες και αξιομνημόνευτες ανατροπές στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, σε δύο ημιτελικούς των φάιναλ φορ και σε δύο τελικούς και καλείται, παρά τον αποδεκατισμό του από τραυματισμούς, να μην επιστρέψει αποκλεισμένος από το Κάουνας, αλλά να ισοφαρίσει σε 2-2 νίκες και να επανακτήσει τον τελευταίο λόγο πρόκρισης στην έδρα του, την επόμενη Τετάρτη.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο Ολυμπιακός που είχε σταθερή πορεία στις 30 αγωνιστικές της διοργάνωσης και εξασφάλισε με συνέπεια το πλεονέκτημα έδρας, θα «πετάξει» όλη αυτή την προσπάθεια σε τέσσερα, μόλις, παιχνίδια, γιατί η αντίπαλός του αποδεικνύει ότι ήταν περισσότερο έτοιμη ψυχολογικά και διαβασμένη αγωνιστικά από τους Πειραιώτες.

To ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού εκτός του Πρίντεζη, παραμένει επιβαρυμένο και στον τρίτο προημιτελικό αποδείχθηκε ότι η θέληση των τραυματιών Παπανικολάου και Μιλουντίνοφ και οι ενέσεις που έκαναν, δεν κάλυψαν το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή