Για ξαναπές το αυτό!!! Η Le Figaro ψήφισε Μελάνια;

Για ξαναπές το αυτό!!! Η Le Figaro ψήφισε Μελάνια;

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την πρώτη στιγμή της άφιξης του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας στις ΗΠΑ, η συνάντηση κορυφής μεταξύ των προέδρων Τραμπ και Μακρόν, γνωρίζαμε ότι θα μετατραπεί σε μια άτυπη αναμέτρηση στυλ, ανάμεσα στις δύο Πρώτες Κυρίες.

Εδώ και τρεις ημέρες Μπριζίτ και Μελάνια μετέτρεψαν τον Λευκό Οίκο σε πασαρέλα, με τις πρωϊνές και βραδινές εμφανίσεις τους που έφεραν τις υπογραφές των μεγαλύτερων οίκων, με την πρώτη να ''εμπιστεύεται'' κάθε της είσοδο στον αγαπημένο της οίκο Louis Vuitton, και την δεύτερη να δείχνει να τιμά την καλεσμένη της καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψής της, με δημιουργίες γάλλων σχεδιαστών όπως Chanel και Givenchy.

Για ξαναπές το αυτό!!! Η Le Figaro ψήφισε Μελάνια;-1

Ποια όμως από τις δύο κυρίες βγήκε νικήτρια απ' αυτό τον διαγωνισμό;

Κι όμως, ούτε κι εμείς το πιστεύαμε όταν είδαμε την Le Figaro να δίνει το βραβείο στην Μελάνια Τραμπ. Ναι, σωστά καταλάβατε. Η γαλλική εφημερίδα έτσι απλά ''ρίχει άκυρο'' στην Πρώτη Κυρία της χώρας αφού όπως σημειώνει σε άρθρο της η ''η Μελάνια Τραμπ κέρδισε σε πόντους''.

Η εφημερίδα επικροτεί την Μελάνια Τραμπ τόσο για την έξυπνη απόφασή της να συμπεριλάβει στις εμφανίσεις της και διάσημους γαλλικούς οίκους στις εμφανίσεις της, όσο και για την τολμηρή και μοντέρνα εμφάνισή της πρώτα με κάπα Givenchy για να υποδεχτεί το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας και ύστερα με λευκό σύνολο Michael Kors και τεράστιο καπέλο στην επίσημη τελετή στον Λευκό Οίκο, έναντι της πιο ''συντηρητικής'' εμφάνισής της Μακρόν.  

Για ξαναπές το αυτό!!! Η Le Figaro ψήφισε Μελάνια;-2

Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι πως η γνωστή για την αγάπη της για τη μόδα Μπριζίτ, δεν πρόκειται να αφήσει έτσι αυτή την ''προδοσία'', γι' αυτό και υποθέτουμε πως έπεται συνέχεια…

 

Διαβάστε επίσης:

Γιατί η Melania Trump δεν μας αρέσει ούτε με Chanel;

To λευκό καπέλο της Melania Trump ενέπνευσε τα καλύτερα memes

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή