ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Κουμπάρος στον γάμο Χάρι - Μέγκαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Κουμπάρος στο γάμο του Πρίγκιπα Χάρι με την Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μάρκλ θα είναι ο αδερφός του, Πρίγκιπας Ουίλιαμ, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το ανάκτορο του Κένσινγκτον.

«Ο Δούκας του Κέμπριτζ αισθάνεται τιμή που του ζητήθηκε και επιθυμεί πολύ να υποστηρίξει τον αδελφό του στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου του Ουίνδσορ στις 19 Μαΐου», αναφέρει στην ανακοίνωση του το παλάτι. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρίγκιπας Χάρι ήταν κουμπάρος του Δούκα του Κέιμπριτζ στον δικό του γάμο με την Κέιτ Μίντλεντον το 2011. 

Πάνω από 600 είναι οι προσκεκλημένοι στην τελετή του γάμου του πριγκιπικού ζεύγους Χάρι και Μέγκαν, ενώ περισσότεροι από 2.600 άνθρωποι έχουν προσκληθεί στο πάρκο του πύργου του Ουίνδσορ για να παρευρεθούν κατά την άφιξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ την ημέρα του γάμου τους αλλά και να παρακολουθήσουν την αποχώρησή τους με άμαξα μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου. 

«Ο πρίγκιπας Χάρι και η δεσποινίς Μέγκαν Μαρκλ προσκάλεσαν 2.640 ανθρώπους στο πάρκο του πύργου του Ουίνδσορ για να είναι παρόντες κατά την άφιξη των ιδίων και των προσκεκλημένων τους, όπως και για να παρακολουθήσουν στη συνέχεια, μετά τη γαμήλια τελετή, την αποχώρησή τους με άμαξα από τον πύργο», είχε ανακοινώσει σε προηγούμενη ανακοίνωσή του το ανάκτορο. 
 
Με πληροφορίες από BBC, REUTERS
Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ