Βρετανία: Χάρι και Ουίλιαμ γίνονται ξανά… κουμπάροι

Βρετανία: Χάρι και Ουίλιαμ γίνονται ξανά… κουμπάροι

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρίγκιπας Χάρι ζήτησε από τον μεγαλύτερο αδελφό του Ουίλιαμ να γίνει κουμπάρος στον γάμο του με την Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ στις 19 Μαΐου, ανακοινώθηκε χθες από το γραφείο του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χάρι ήταν κουμπάρος του Ουίλιαμ στον λαμπερό γάμο του με την Κέιτ Μίντλετον το 2011.

«Ο δούκας του Κέμπριτζ αισθάνεται τιμή που του ζητήθηκε και επιθυμεί πολύ να υποστηρίξει τον αδελφό του στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου του Ουίνδσορ στις 19 Μαΐου», ανακοίνωσαν τα ανάκτορα του Κένσινγκτον. Στις αρχές της εβδομάδας, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ, των οποίων ο επίσημος τίτλος είναι δούκας και δούκισσα του Κέμπριτζ, απέκτησαν το τρίτο τους παιδί.

Ο 35χρονος πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα διάδοχου του θρόνου Κάρολου και της αείμνηστης Νταϊάνας και δεύτερος στη σειρά διαδοχής έχει δύο γιους και μία κόρη. Ο 33χρονος αδελφός του Χάρι είναι έκτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

Τέλος έλαβε η τηλεοπτική καριέρα της Μέγκαν με γάμο, αλλά… όχι με τον Χάρι. Η Μέγκαν Μαρκλ φορώντας λευκό στράπλες νυφικό με κεντημένη φούστα εβαζέ βαδίζει αργά προς τον μνηστήρα της μέσα στο παρεκκλήσι… Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, κρατώντας τα χέρια του αγαπημένου της, του ψιθυρίζει: «Είσαι ο σύζυγος που πάντα ονειρευόμουν. Σε αγαπώ και θα σ’ αγαπώ για πάντα». Είναι το τελευταίο επεισόδιο της αμερικανικής σειράς «Suits» στην οποία πρωταγωνιστεί η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι αλλά και μια ευκαιρία για μια χολιγουντιανή πρόβα του βασιλικού γάμου της που θα τελεστεί στις 19 Μαΐου στο Ουίνδσορ.

Στην τηλεοπτική σειρά η Μέγκαν, που υποδύεται την ευφυή και όμορφη δικηγόρο Ρέιτσελ Ζέιν, παντρεύεται τον 36χρονο συμπρωταγωνιστή της Πάτρικ Ανταμς ή γοητευτικό δικηγόρο Μάικ Ρος. Και οι δύο ηθοποιοί φεύγουν από τη σειρά, η οποία θα ανανεωθεί για έναν ακόμη κύκλο, και οι σεναριογράφοι επινόησαν γι’ αυτούς μια ευτυχή κατάληξη.

Ο αμερικανικός Τύπος που ειδικεύεται στις καλλιτεχνικές ειδήσεις γράφει ότι οι πιο «σόκινγκ» γυμνές σκηνές της σειράς αποκρύβησαν από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

Ο επίλογος της σειράς με τους δικηγόρους αναμενόταν να μεταδοθεί χθες στις ΗΠΑ, σηματοδοτώντας το τέλος της καριέρας στο Χόλιγουντ της μέλλουσας κυρίας του πρίγκιπα Χάρι – και την αρχή της ζωής της δούκισσας του Σάσεξ, όπως πιθανόν θα είναι ο τίτλος που θα φέρει μετά τον γάμο της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή