Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είναι αδερφός μου». Αυτός ήταν ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποίησε για τον Ντόναλντ Τραμπ ο δημοφιλής ράπερ Κάνιε Γουέστ (φωτ.) σε σχετικό του «τιτίβισμα», συμπληρώνοντας πως «έχουμε και οι δύο την ενέργεια του δράκου». Ο,τι και να εννοεί ο… ποιητής, είναι μάλλον ξεκάθαρο πως πρόκειται για έναν από τους λίγους υποστηρικτές του Αμερικανού προέδρου στον καλλιτεχνικό κόσμο – και ιδιαίτερα όσον αφορά τους Αφροαμερικανούς δημιουργούς. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τραμπ απάντησε στο tweet ευχαριστώντας και χαρακτηρίζοντάς τον «πολύ κουλ».

(…) Μια πολύ ενδιαφέρουσα ταινία, τόσο για τους φίλους του σινεμά όσο και της μουσικής, παρουσιάζεται αυτές τις μέρες στο Φεστιβάλ της Τραϊμπέκα. Ο λόγος για το «Nico, 1988», ένα φιλμ της Ιταλίδας Σουζάνα Νικιαρέλι, το οποίο απεικονίζει τα ύστερα χρόνια της θρυλικής Νίκο (φωτ.) των Velvet Underground και του Factory. Σε αντίθεση με τη λαμπερή περίοδο, εδώ θα δούμε τη σκοτεινή, κυνηγημένη από προσωπικούς δαίμονες καλλιτέχνιδα.

(…) Η εισπρακτική επιτυχία ως γνωστόν επιταχύνει τα πράγματα. Αυτό φαίνεται πως ισχύει και στην περίπτωση του «Ενα ήσυχο μέρος», το οποίο, όπως ανακοινώθηκε, σύντομα θα αποκτήσει και σίκουελ. Το φιλμ τρόμου του Τζον Κρασίνσκι (φωτ.) υμνήθηκε από τους κριτικούς ανά τον κόσμο και αγαπήθηκε από το κοινό, με αποτέλεσμα να «παραγγελθεί» σχεδόν αμέσως και δεύτερο μέρος, πιθανότατα με πολύ ακριβότερη παραγωγή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή