Πράξη δεύτερη σήμερα στους ημιτελικούς βόλεϊ

Πράξη δεύτερη σήμερα στους ημιτελικούς βόλεϊ

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να κάνουν το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών, για να τελειώνουν όσο το δυνατόν νωρίτερα με την υπόθεση πρόκριση στη σειρά των τελικών της Α1 ανδρών, στο βόλεϊ, είναι αποφασισμένοι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Οι αντίπαλοί τους (Κηφισιά και Φοίνικας, αντίστοιχα) θέλουν να μπουν εμπόδιο σε αυτόν τον στόχο και σήμερα θα δούμε εάν θα το καταφέρουν.

Στου Ρέντη είναι και το δεύτερο ραντεβού του Ολυμπιακού με την Κηφισιά. Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τους αντιπάλους τους στις 17.00 και θέλουν να κάνουν το 2-0 μπροστά στους οπαδούς τους. Στη συνέχεια, η σειρά των ημιτελικών θα μεταφερθεί στην έδρα της Κηφισιάς.

«Το μυαλό μας, ύστερα από την απώλεια του Κυπέλλου, είναι μόνο στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση όσο το δυνατόν πιο σύντομα και με τις λιγότερες απώλειες. Ολοι στην ομάδα είμαστε έτοιμοι για να προσφέρουμε τις δυνάμεις μας», τόνισε ο κεντρικός του συλλόγου Ανδρέας Ανδρεάδης.

Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί στο πρωτάθλημα 23 φορές αντιμέτωπες και οι «Πειραιώτες» προηγούνται στις νίκες με 17-6.

Να κάνει το 2-0 στη Θεσσαλονίκη θέλει σήμερα (19.00) ο ΠΑΟΚ και ύστερα να ταξιδέψει στη Σύρο για να διεκδικήσει την τρίτη νίκη. Οι «πειρατές», όμως, στον πρώτο αγώνα έδειξαν ότι δεν θα είναι εύκολοι αντίπαλοι και θα προσπαθήσουν να «σπάσουν» την έδρα.

«Η κούραση παίζει τον ρόλο της αλλά πιο σημαντική είναι η διαχείριση. Κάθε ομάδα που διεκδικεί όλους τους τίτλους, όπως ο ΠΑΟΚ, αξιοποιεί όλους τους παίκτες του ρόστερ. Εχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας. Αυτό που μετράει είναι η νίκη με τις λιγότερες απώλειες. Ακολουθεί ένα δύσκολο ταξίδι στη Σύρο και εκεί θα παίξουμε την πρόκριση. Το ιδανικό είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο λίγους αγώνες μέχρι τους τελικούς. Χρειάζεται υπομονή και ηρεμία, ειδικά στις στιγμές πίεσης. Μέχρι στιγμής, έχουμε καλές αντιδράσεις στην πίεση και έτσι θέλω να συνεχίσουμε», τόνισε ο προπονητής του συλλόγου Ντανιέλε Ρίτσι.

Σε 23 αγώνες πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ προηγείται στις νίκες με 12-11.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή