ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος: Τον αδελφό και τη σύντροφό του 33χρονου υπόπτου συνέλαβαν οι Αρχές για το διπλό φονικό

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΠΡΟΥ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Σε δύο νέες συλλήψεις, για το διπλό φονικό του Στροβόλου προχώρησε αργά το βράδυ της Παρασκευής η Αστυνομία.

Πρόκειται για τον αδελφό και τη σύντροφο του 33χρονου που ήδη κρατείται προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για το έγκλημα. Η Αστυνομία έφθασε στις νέες συλλήψεις μετά τα όσα ανέφερε στην κατάθεσή του ο 33χρονος ύποπτος. Παράλληλα ο ίδιος υπέδειξε στους Αστυνομικούς και το βασικό τεκμήριο του εγκλήματος που είναι το μαχαίρι. Οι ανακριτές αφού πρώτα εντόπισαν το μαχαίρι και ρούχα στην συνέχεια προχώρησαν στον εντοπισμό και σύλληψη των δύο προσώπων. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η κατάθεση του 33χρονου θα συνεχισθεί το Σάββατο.

Η κατάθεση

Η αντίστροφη μέτρηση των καταιγιστικών εξελίξεων στο διπλό φονικό είχαν ως αφετηρία την αναμενόμενη κατάθεση του 33χτονου υπόπτου. Κατάθεση που άρχισε να δίνεται το απόγευμα Παρασκευής. Στους ανακριτές ο ύποπτος αποκάλυψε το χώρο όπου είχε κρυφτεί το φονικό μαχαίρι. Ταυτόχρονα ο 33χρονος κατονόμασε ως δράστη του διπλού φονικού τον αδελφό του ενώ παράλληλα ενέπλεξε και τη φίλη του. Οι ανακριτές μετέβησαν στο πατρικό σπίτι και στο σημείο που τους υπέδειξε ο 33χρονος βρήκαν ένα μαχαίρι και ρούχα που φαίνεται να είναι του αδελφού του υπόπτου.

Για τα γεγονότα που διαδραματίσθηκαν στην οικία του Στροβόλου ο 33χρονος φέρεται να ισχυρίσθηκε πως το αρχικό κίνητρο ήταν η ληστεία. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο ίδιος με τον αδελφό του πήγαν στο σπίτι όπου ο αδελφός του σε κάποια στιγμή μαχαίρωσε τον Χατζηγεωργίου και την σύζυγό του. Ενέργεια που προκάλεσε την αντίδρασή του με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια. Ο 33χρονος υποστήριξε πως οι εκδορές που φέρει στο σώμα είναι από την πάλι με τον αδελφό του.

Ο ανήλικος

Το πρωί της Παρασκευή ο ανήλικος γιος του ζεύγους έδωσε νέα κατάθεση στην Αστυνομία. Παράλληλα αναγνώρισε τον 33χρονο ως το πρόσωπο που τα μεσάνυχτα προπερασμένης Τετάρτης προς Πέμπτης φέρεται να του είπε να μην φοβάται ότι δεν θα του κάνει κακό.
 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ