Η ξεχωριστή προσωπικότητα του 500X Mirror

Η ξεχωριστή προσωπικότητα του 500X Mirror

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η άφιξη του Fiat 500Χ Mirror με την περιπετειώδη προσωπικότητα και τον προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό προκαλεί έντονο ενδιαφέρον και η Fiat προσφέρει την ξεχωριστή έκδοση για την ελληνική αγορά. Διαθέτει τον πλούσιο εξοπλισμό της κατηγορίας του, σε τιμή standard, αλλά και με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα μέσω της FCA Bank.

Συγκεκριμένα, ο εξοπλισμός του Mirror 500X, που δίνει μεγάλη έμφαση τόσο στην ασφάλεια όσο και στην τεχνολογία, συμπεριλαμβάνει: σύστημα U-Connect με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών, σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος, εμπρόσθιους προβολείς με τεχνολογία Xenon, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και αυτόνομου φρεναρίσματος, σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, διζωνικό κλιματισμό, προσαρμοζόμενο Cruise Control, Bluetooth, Audio streaming, Live Services, έξι αερόσακους, ESP/MSR/ASR/Hill Holder/ERM, αλλά και παστέλ χρώμα χωρίς χρέωση.

Η αξία του εξοπλισμού φτάνει τις 2.300 ευρώ, ο οποίος διατίθεται χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Ετσι, οι προτεινόμενες τιμές τιμοκαταλόγου διαμορφώνονται ως εξής: για τις εκδόσεις 1.4 Multiair 140hp MT Mirror και 1.6 MTJ 120hp  Mirror στις  21.200 ευρώ και για τις εκδόσεις 1.4 Multiair 140hp DCT Mirror και 1.6 MTJ 120hp DCT  Mirror στις 21.900 ευρώ.

Τα τρία νέα χρώματα αμαξώματος, οι νέες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και οι νέες μοναδικές ταπετσαρίες της καμπίνας είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που δίνουν μια εντελώς καινούργια, ξεχωριστή διάσταση στο 500X, το οποίο διατίθεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή