Αυτοκίνηση 2018, στο Ελληνικό τον Νοέμβριο

Αυτοκίνηση 2018, στο Ελληνικό τον Νοέμβριο

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η έκθεση Αυτοκίνηση 2018 θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα χρόνια στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού (αίθουσα ξιφασκίας) στις 10-18 Νοεμβρίου 2018. Η φετινή διοργάνωση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί στα περίπτερα των εισαγωγέων αντιπροσώπων αυτοκινήτων θα παρουσιαστούν και όλα τα καινούργια μοντέλα που αποκαλύφθηκαν στη Διεθνή Εκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, καθώς και όσα πρόκειται να κάνουν παγκόσμια πρεμιέρα στην προσεχή Διεθνή Εκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού (4-14 Οκτωβρίου). Την Αυτοκίνηση αγκαλιάζουν οι Ελληνες εισαγωγείς – αντιπρόσωποι (μέλη του ΣΕΑΑ). Είναι δε σημείο αναφοράς σε ετήσια βάση για τον κλάδο του αυτοκινήτου, αλλά και για τους χιλιάδες επισκέπτες που αγαπούν το αυτοκίνητο και θέλουν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κάθε χρόνο η διοργάνωση αναβαθμίζει τον εκθεσιακό θεσμό και οι επισκέπτες στην περυσινή έκθεση ξεπέρασαν τις 82.000. Για φέτος θα υπάρχει ολική αναβάθμιση των TEST DRIVE και παράλληλα θα προστεθούν 2.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου που θα δώσουν ξεχωριστή λάμψη σε όλη την έκθεση καθώς και τη δυνατότητα συμμετοχής περισσότερων εταιρειών. Τέλος, στη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης προγραμματίζεται να παρουσιαστεί ημερίδα με θεματολογία: Αυτοκίνητο και περιβάλλον – Ηλεκτρικά αυτοκίνητα και εναλλακτικές μορφές ενέργειας. Ημερίδα που θα απασχολήσει τα ΜΜΕ και το ενδιαφέρον του κοινού. Οι πολλαπλές χορηγίες της έκθεσης Αυτοκίνηση 2018 θα είναι όπως πάντα σημείο αναφοράς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή