Mercedes me, η νέα εποχή στις υπηρεσίες

Mercedes me, η νέα εποχή στις υπηρεσίες

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ψηφιακή εποχή απαιτεί νέες λύσεις και ενέργειες. Αλλωστε, η κινητικότητά μας αλλάζει ραγδαία: σήμερα ζούμε ψηφιακά και είμαστε σχεδόν πάντα online και διαθέσιμοι. Η Mercedes Benz, από την 1η Ιανουαρίου 2018, παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες της να ανακαλύψουν τον ψηφιακό κόσμο της μάρκας μέσω του νέου brand Mercedes me, καθιστώντας εφικτή πλέον τη δικτύωσή τους με το όχημά τους και το όχημα με τον κόσμο γύρω του.

To brand Mercedes me περιλαμβάνει ένα «πακέτο» ειδικά προσαρμοσμένων υπηρεσιών κινητικότητας, συνδεσιμότητας, service και χρηματοδότησης καθώς και εμπειρίες της μάρκας που διαρκώς εξελίσσονται. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες που προσφέρονται στους πελάτες μέσω του Mercedes me συνοψίζονται σε 5 κατηγορίες, Move, Connect, Assist, Finance και Inspire.

Στην Ελλάδα

Τα αυτοκίνητα με ημερομηνία παραγωγής μετά τον Δεκέμβριο του 2017 είναι εξοπλισμένα από το εργοστάσιο με το απαραίτητο σύστημα συνδεσιμότητας. Εκτός από τις βασικές υπηρεσίες οι οποίες παρέχονται εργοστασιακά, δεδομένης της νέας ευρωπαϊκής οδηγίας που καθιστά υποχρεωτική την εργοστασιακή τοποθέτηση του συστήματος συνδεσιμότητας για λόγους έκτακτης ανάγκης, οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν στο όχημά τους, αν το επιθυμούν, κατά την παραγγελία, επιπλέον κωδικούς υπηρεσιών και εφαρμογών. Εφόσον ο πελάτης επιθυμεί επιπλέον υπηρεσίες πέραν των βασικών, έχει τη δυνατότητα να τις αγοράσει οποιαδήποτε στιγμή μέσω του Mercedes me store.

Η δημιουργία λογαριασμού, αλλά και για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το νέο Mercedes me, γίνεται μέσω της πλατφόρμας Mercedes.me portal (διατίθεται και ως εφαρμογή στα smartphones) στον σύνδεσμο www.mercedes.me, όπου ο πελάτης θα πρέπει να δημιουργήσει λογαριασμό. Προς το παρόν, στην Ελλάδα είναι διαθέσιμες οι υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στους τρεις πυλώνες του Mercedes me –Connect, Assist και Inspire– ενώ στο μέλλον θα είναι διαθέσιμες και οι εφαρμογές που περιλαμβάνονται στους άλλους δύο πυλώνες, Move και Finance.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή