Τέταρτη σύλληψη για το διπλό φονικό στην Κύπρο

Τέταρτη σύλληψη για το διπλό φονικό στην Κύπρο

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μια νέα σύλληψη, την τέταρτη, προχώρησε η Αστυνομίας. Χθες βράδυ οι ανακριτές έβαλαν χειροπέδες σε πρόσωπο 22 ετών για το διπλό φονικό.

Ο συλληφθείς αναμένεται να παρουσιαστή σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου.

Για το φονικό του Στροβόλου κρατούνται δυο ετεροθαλή αδέλφια 33 και 23 ετών καθώς και μια γυναίκα 21 χρονών.

Χθες, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ζήτησε την προσωποκράτηση του 23χρονου αδελφού του 33χρονου υπόπτου αλλά και της 21χρονης συντρόφου του, οι οποίοι είχαν συλληφθεί την Παρασκευή.

Διάπραξη φόνου εκ προμελέτης ληστεία και αλλά μερικά από τα αδικήματα που διερευνώνται εναντίον των δυο προσώπων.

Ο ανακριτής είπε σήμερα πως έχουν κατάθεση από τον 33χρονο ότι ο ετεροθαλής αδελφός του την βραδιά του φονικού φέρεται να βγήκε από το δωμάτιο του φονικού και να του είπε ότι τους σκότωσα και τους δυο.

Ωστόσο, ο 23χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το διπλό φονικό το διέπραξε ο 33χρονος ετεροθαλής αδελφός του. Επίσης σημαντικό στοιχείο αποτελεί το γενετικό υλικό της γυναίκας υπόπτου στο σπαθί ένα ρόπαλο και στα κορδόνια των παπουτσιών που βρέθηκαν στο σπίτι.

Μάλιστα, η σύντροφος του 33χρονου που συνελήφθη χθες μαζί με τον 23χρονο αδελφό του, κρατούσε σημειωματάριο με τα γεγονότα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή