ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Στα άκρα» η κόντρα Αυλωνίτου με Δ. Καμμένο - «Θα έχουμε εξελίξεις» απείλησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

«Κόκκινο» χτύπησε η αντιπαράθεση στον αέρα του ΣΚΑΙ μεταξύ της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ελένης Αυλωνίτου και του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο. Η αφορμή ήταν η οικονομία και οι… μελλοντικές αυξήσεις στο βασικό μισθό που όπως υποστήριξε η βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος  μέσα στο 2018 θα δωθούν στους εργαζόμενους. Ο Δημήτρης Καμμένος πέρασε στην αντιπολίτευση ρωτώντας από πού θα βρεθούν τα χρήματα με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να τον αποκαλεί «προβοκάτορα». Η μεταξύ τους αντιπαράθεση ξέφυγε καθώς ο κ. Καμμένος απάντησε λέγοντάς της ότι με αυτά που λέει «προβοκάρει τον εγκέφαλό μας».

Στο τέλος της συζήτησης, ο Δημήτρης Καμμένος ζήτησε από την Αυλωνίτου να του ζητήσει συγγνώμη, δηλώνοντας ότι αποτελεί προσβολή η προτροπή να πάει στη ΝΔ και πως θα θέσει θέμα στον Πάνο Καμμένο, αλλιώς «θα έχουμε άλλες εξελίξεις».

Το επεισόδιο, ακόμα και αν είναι σε επίπεδο βουλευτών και όχι κυβερνητικό έρχεται να ενταχθεί στην κλιμακούμενη αντιπαράθεση μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων που το τελευταίο διάστημα έχει ενταθεί.
 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ