Mήπως την Πρωτομαγιά έχετε ανάγκη από ένα υπέροχο αφρόλουτρο;

Mήπως την Πρωτομαγιά έχετε ανάγκη από ένα υπέροχο αφρόλουτρο;

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mήπως θα έπρεπε να εκμεταλλευτείτε την αργία της Πρωτομαγιάς και να χαλαρώσετε, αφιερώνοντας λίγο χρόνο στον εαυτό σας; Αν ονειρεύεστε, όπως και εμείς, ένα απολαυστικό αφρόλουτρο, σας έχουμε τα ολοκαίνουρια Molton Brown. Ο οίκος Molton Brown διαθέτει την καλύτερη ποικιλία ελαίου vetiver, που συναντάται στην Αϊτή. Αυτό το συστατικό αποτελεί τη γήινη και βασική νότα του αρώματος στη νέα του σειρά Vetiver & Grapefruit, που αποτελείται από αφρόλουτρο και γαλάκτωμα σώματος και μας έχει ξετρελάνει, εξαιτίας της αρωματικής αντίθεσης που σχηματίζεται με την προσθήκη ζωηρού grapefruit.

Το άρωμα αυτό αποτελεί μια καινοτόμα επαναπροσέγγιση του κλασικού αρώματος, λόγω της κλιμάκωσης της έντασης με μικρές διαφοροποιήσεις στο έλαιο vetiver και στο διαπεραστικό grapefruit. Όλες αυτές οι γοητευτικές νότες έγιναν σειρά περιποίησης για το σώμα, με ενυδατικά στοιχεία που θα σας χαρίσουν μια απολαυστική εμπειρία. 

Mήπως την Πρωτομαγιά έχετε ανάγκη από ένα υπέροχο αφρόλουτρο;-1

Vetiver & Grapefruit Bath & Shower Gel

Mήπως την Πρωτομαγιά έχετε ανάγκη από ένα υπέροχο αφρόλουτρο;-2

Vetiver & Grapefruit Body Lotion

 

Περισσότερα beauty news στο mustonline.gr.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή