Επίθεση Τζανακόπουλου κατά Μαρινάκη

Επίθεση Τζανακόπουλου κατά Μαρινάκη

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μηνύσεις κατά του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, στον απόηχο της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε ο επιχειρηματίας με τον κ. Τζανακόπουλο το βράδυ του Σαββάτου:

«Η κυβέρνηση αυτή ούτε απειλείται, ούτε έχει συνηθίσει να συνομιλεί με όρους νύχτας. Ο κύριος Μαρινάκης πρέπει να το βάλει αυτό καλά στο μυαλό του. Του ξεκαθαρίζουμε ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε εκβιάζεται, ούτε ντιλάρει με επιχειρηματίες» είπε ο κ. Τζανακόπουλος και πρόσθεσε:

«Έχουμε ήδη κινήσει τις νομικές διαδικασίες και σκοπεύουμε να καταθέσουμε μήνυση και αγωγή τόσο κατά του κ. Μαρινάκη όσο και κατά του κυρίου Κουρτάκη ο οποίος με εκβιαστικά δημοσιεύματα προαναγγέλλει με τρόπο που θυμίζει εκβιαστή του χειρίστου είδους δήθεν αποκαλύψεις».

Ακολούθως ο κ. Τζανακόπουλος έστρεψε τα βέλη του και κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλώντας τον κ. Μητσοτάκη να «εξηγήσει το λόγο της ταύτισής του με τον κ. Μαρινάκη» και «να σταματήσει να καλύπτει και να προστατεύει έναν διωκόμενο επιχειρηματία».

Τι απαντά τη ΝΔ

«Είναι αδιανόητο και πρωτοφανές το γραφείο του πρωθυπουργού σε ένα κράτος δικαίου να χαρακτηρίζει “ναρκέμπορο” οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη», αναφέρουν, με αφορμή τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, πηγές της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία απάντησε με ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου, όπου αναφέρεται: «Αδιανόητο είναι να λειτουργεί το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ως Γραφείο Τύπου του κ. Μαρινάκη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή