Συνελήφθησαν αλλοδαποί που έκλεβαν κινητά με απειλή μαχαιριών

Συνελήφθησαν αλλοδαποί που έκλεβαν κινητά με απειλή μαχαιριών

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών που με απειλή μαχαιριών λήστευαν διερχόμενους πολίτες και τουρίστες, προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Συγκεκριμένα:

Τις βραδινές ώρες της περασμένης Πέμπτης συνελήφθησαν στο Λόφο Φιλοπάππου, δύο Πακιστανοί ηλικίας 17 και 18 ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν πλησιάσει δύο Ισπανούς τουρίστες και με την απειλή μαχαιριών τους αφαίρεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών οι συλληφθέντες είχαν αναπτύξει συστηματική δράση και πάντα με την απειλή μαχαιριού και με ιδιαίτερη σκληρότητα, είχαν διαπράξει άλλες τρεις ληστείες στο Λόφο του Φιλοπάππου.

Συγκεκριμένα στις 26/4 σε βάρος ζεύγους υπηκόων Λευκορωσίας, από τους οποίους αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, δύο κινητά τηλέφωνα και μία φωτογραφική μηχανή.

Στις 23-4- 2018 σε βάρος ζεύγους ημεδαπών από τους οποίους αφαίρεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Στις 23-4- 2018 σε βάρος ζεύγους υπηκόων Πολωνίας, από τους οποίους αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Επίσης τις βραδινές ώρες της 27-4- 2018, συνελήφθη στην περιοχή της Ακρόπολης, από την Ομάδα ΔΙΑΣ ένας 18χρονος υπήκοος Ρωσίας, διότι λίγο νωρίτερα είχε προσεγγίσει δύο υπηκόους Αφγανιστάν και με την απειλή μαχαιριού τους αφαίρεσε ένα  mp3 player.

Οι συλληφθέντες, με τις σχηματισθείσες σε βάρος τους δικογραφίες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή