ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στην Παλλήνη - Σκότωσαν πρώην αστυνομικό

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Πυροβολισμοί έπεσαν τα ξημερώματα σε γνωστό εστιατόριο της Παλλήνης, με έναν 57χρονο άνδρα να αφήνει την τελευταία του πνοή. Ο 57χρονος ήταν στην ταβέρνα ο «Κρητικός» και την ώρα που πήγε να φύγει του άγνωστοι δράστες του είχαν στήσει ενέδρα απ' έξω. Τον πυροβόλησαν και στην προσπάθεια του να ξεφύγει μπήκε στην ταβέρνα όπου και κατέληξε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της «Κ», το θύμα ήταν πρώην αστυνομικός, αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Είχε υπηρετήσει στην ειδική κατασταλτική αντιτρομοκρατική μονάδα ΕΚΑΜ, στην Αντιτρομοκρατική και στην υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Ο 57χρονος δέχτηκε τις σφαίρες στο σώμα την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του. Κατάφερε να γυρίσει στο κατάστημα για να ζητήσει βοήθεια, αλλά μόλις μπήκε μέσα έπεσε νεκρός. Στον τόπο της δολοφονίας βρέθηκαν πέντε κάλυκες από πιστόλι.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ένας ήταν ο δράστης.

Το περιστατικό αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας ερευνούν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα για τα κίνητρα.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ