Ηράκλειο: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές

Ηράκλειο: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας 37χρονος Έλληνας συνελήφθη στο Ηράκλειο Κρήτης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, αστυνομικοί εντόπισαν τον συγκεκριμένο άνδρα και σε έλεγχο που του έγινε στο όχημα του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 2,098 κιλά κάνναβης. Στη συνέχεια, ακολούθησε έρευνα στο σπίτι όπου διαμένει, στο οποίο επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18,5 γραμμάρια κοκαΐνης και 2 ζυγαριές ακριβείας.

Στο μεταξύ, συνελήφθη από την ομάδα ΔΙΑΣ του Ηρακλείου και ένα 38χρονος Έλληνας για κλοπές και για ναρκωτικές ουσίες, μετά από καταγγελία ότι εισήλθε σε ανασφάλιστο γραφείο καταστήματος σουπερ μάρκετ και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1.260 ευρώ. Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 595 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Από την έρευνα προέκυψε πως το κινητό τηλέφωνο είχε αφαιρεθεί από 42χρονο Έλληνα, ενώ το χρηματικό ποσό και το κινητό τηλέφωνο αποδόθηκαν στους κατόχους τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή