Τσάμπιονς Λιγκ: Στον τελικό με… την ψυχή στο στόμα η «Βασίλισσα»

Τσάμπιονς Λιγκ: Στον τελικό με… την ψυχή στο στόμα η «Βασίλισσα»

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον τελικό με… την ψυχή στο στόμα κατάφερε να περάσει η Ρεάλ και είναι πλεόν έτοιμη να διεκδικήσει το τρόπαιο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η Μπάγερν ήταν εξαιρετική, κατατρόμαξε τη βασίλισσα που κράτησε με νύχια και με δόντια το 2-2 στο Μπερναμπέου και σε συνδυασμό με τη νίκη της (2-1) στο Μόναχο έκλεισε θέση για τον τελικό του Champions League στο Κίεβο.

Ροντέο από το ξεκίνημα στη Μαδρίτη, αφού οι Βαυαροί βρήκαν δίχτυα μόλις στο 3ο λεπτό με τον Κίμιχ. Στο 11’ ο Μπενζεμά έφερε τις καρδιές των οπαδών των μερένχες στη θέση τους όμως όχι για πολύ… Οι Βαυαροί ήταν σταθερά στην επίθεση και έχασαν ευκαιρίες, ενώ οι γηπεδούχοι απειλούσαν με αντεπιθέσεις. Το ημίχρονο βρήκε την Μπάγερν να φωνάζει για πέναλτι του Μαρσέλο στο 45+1’ ύστερα από σέντρα του Κίμιχ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Μπάγερν να κάνει… δώρο στη Ρεάλ το 2-1 και τον Μπενζεμά να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα στο 46’. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει την πρόκριση όμως δεν το έκαναν και λίγο έλειψε να το πληρώσουν. Η ομάδα του Χάινκες δεν το έβαλε κάτω, απάντησε στο 63’ με τον πρώην-Μαδριλένο, Χάμες, και μέχρι το φινάλε έσπασαν καρδιές. Ο Νάβας, τα σώματα των παικτών της Ρεάλ και η ατυχία στην τελική προσπάθεια κράτησαν όρθια την βασίλισσα που είδε τον χάρο με τα μάτια της αλλά τελικά κατάφερε να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τρίτο σερί τελικό, όπου θα διεκδικήσει το τρίτο σερί και 13ο συνολικά Champions League στην ιστορία της. 

Πηγή: sportfm.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή