Ένταση κατά την κατάθεση στεφάνου την Πρωτομαγιά στην Τρίπολη (βίντεο)

Ένταση κατά την κατάθεση στεφάνου την Πρωτομαγιά στην Τρίπολη (βίντεο)

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένταση υπήρξε την Πρωτομαγιά κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων στο μνημείο για τους 40 εκτελεσθέντες πατριώτες από τα στρατεύματα κατοχής την 1η Μαΐου του 1944, στον Άγιο Αθανάσιο Τρίπολης.

Όπως μεταδίδει το arcadia938.gr, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, Αριστείδης Μπρουμάς, εμπόδισε την κατάθεση στεφάνου από την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, φωνάζοντας σε έντονους τόνους πως «η εκδήλωση είναι δική μας».

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο κ. Μπρουμάς ήρθε στα χέρια με ένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, που  συνόδευε την εκπρόσωπο του κόμματος, ο οποίος δήλωσε την πρόθεσή του να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο, ως ιδιώτης, ενώ αποκάλεσε τον κ. Μπρουμά «τραμπούκο».

Το επεισόδιο προκάλεσε δυσμενή σχόλια στους υπόλοιπους παρευρισκομένους, οι οποίοι θεώρησαν πως τέτοιου είδους επεισόδια δεν αποδίδουν την τιμή που πρέπει σε αυτούς που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή