Στέψη και φιέστα με πούλμαν ανοικτό στη Ν. Φιλαδέλφεια

Στέψη και φιέστα με πούλμαν ανοικτό στη Ν. Φιλαδέλφεια

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα πριν από τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ βρίσκεται λίγες μόνο στιγμές πριν απ’ την ολοκλήρωση μιας εξαιρετικά επιτυχημένης σεζόν. Η επιστροφή στο πρωτάθλημα ύστερα από 24 χρόνια και η πιθανότητα κατάκτησης του νταμπλ για πρώτη φορά έπειτα από 40 δημιουργούν ένα ιδιαιτέρως χαρούμενο κλίμα στον «Δικέφαλο».

Η φιέστα που ετοιμάζουν οι «κιτρινόμαυροι» θα έχει σχετικά λιτό χαρακτήρα, επηρεασμένη όμως από το πανηγυρικό κλίμα που συναντάμε σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μετά τη λήξη του εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη το Σάββατο, οι παίκτες της ΑΕΚ θα μεταβούν πιθανότατα με ανοικτό πούλμαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου με το Κύπελλο της πρωταθλήτριας θα γνωρίσουν την αποθέωση από το κοινό της ομάδας, κάνοντας έναν «γύρο θριάμβου» στην περιοχή όπου κατασκευάζεται το γήπεδο της ΑΕΚ.

Χθες το μεσημέρι ο Μανόλο Χιμένεθ παρέθεσε μπάρμπεκιου στους ποδοσφαιριστές και στη διοίκηση της Ενωσης στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, με σκοπό να εορταστεί εσωτερικά η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Ισπανός ανέφερε: «Θέλω από όλους εσάς να τα δώσετε όλα και να προσπαθήσετε να κερδίσετε το Κύπελλο. Το σημαντικότερο που θα ήθελα να πω στους ποδοσφαιριστές μας και μάλιστα μπροστά στον πρόεδρο είναι ότι χωρίς όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι σήμερα εδώ μαζί μας και έχουν υποστηρίξει την προσπάθειά μας όλο αυτό το διάστημα, δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Σε όσους μιλούν για εμάς, θα απαντήσουμε στο γήπεδο».

• Ο ΠΑΟΚ ζήτησε με επιστολή του στο ΕΣΚΑΝ, έλεγχο ντόπινγκ σε 5 παίκτες από κάθε ομάδα του τελικού Κυπέλλου. «Αν προβλέπεται και αν ζητηθεί, ας γίνει σε όλους τους παίκτες», ήταν η τοποθέτηση της ΑΕΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή