Η Cate Blanchett αποκάλυψε πως παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον Weinstein

Η Cate Blanchett αποκάλυψε πως παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον Weinstein

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Cate Blanchett προστέθηκε στην μακρά λίστα των γυναικών που κατηγορούν τον Αμερικανό παραγωγό Harvey Weinstein για σεξουαλική παρενόχληση.

Η 48χρονη Αυστραλίδα, που είναι πρόεδρος της φετινής επιτροπής στο Φεστιβάλ των Καννών, αποκάλυψε στο περιοδικό Variety ότι ο 66χρονος άρχισε να την περιφρονεί, όταν εκείνη αντιστάθηκε στις ερωτικές του διαθέσεις. Όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν ευθέως εάν παρενοχλήθηκε ποτέ από τον παραγωγό η Blanchett απάντησε χωρίς περιστροφές: «Ναι».

Από το ξέσπασμα του σκανδάλου το περασμένο φθινόπωρο, περισσότερες από 80 γυναίκες ηθοποιοί, σκηνοθέτες και συμπαραγωγοί έχουν κατηγορήσει τον Γουάινστιν για σεξουαλική παρενόχληση. Η οσκαρική σταρ εξέφρασε την ελπίδα ότι ο Αμερικανός παραγωγός θα καταδικαστεί και θα φυλακιστεί για τα εγκλήματα που κατηγορείται. «Νομίζω πως βασικά "κυνηγά" τις πιο ευάλωτες περιπτώσεις, όπως κάνουν όλα τα αρπακτικά. Ένιωθα άσχημα εξαιτίας του. Συχνά μου έλεγε πως "δεν είμαστε φίλοι"».

Η ίδια αρνήθηκε να μπει σε λεπτομέρειες της παρενόχλησης που είχε δεχθεί, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν ήταν διατεθειμένη να συναινέσει σε όσα της ζητούσε. «Είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός πολύ συγκεκριμένου τύπου άνδρα. Θέλω αυτοί οι άνδρες να διωχθούν ποινικά. Πρέπει να καταφέρουμε ένα νομικό προηγούμενο», πρόσθεσε. Ο Weinstein, που αρνείται σθεναρά όλες τις κατηγορίες, ερευνάται από τις αστυνομικές αρχές σε Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες και Λονδίνο για αλλεπάλληλες υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμών.

 

Περισσότερα celebbrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή