Βενιζέλος: Δεν δέχομαι μαθήματα αντιπολιτευτικής συνέπειας

Βενιζέλος: Δεν δέχομαι μαθήματα αντιπολιτευτικής συνέπειας

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την έντονη και ιδιαίτερα αιχμηρή αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου προκάλεσαν τα σχόλια του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου που εξέφρασε τη δυσφορία του για την υποστήριξη του πρών προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο νομοσχέδιο για την αναδοχή.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του κ. Βενιζέλου, και χωρίς να κατονομάζεται ο συγκεκριμλένος βουλευτής, αναφέρεται:

«Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν δέχεται μαθήματα αντιπολιτευτικής συνέπειας.

Επιπλέον κανείς δεν έχει το πολιτικό και ηθικό δικαίωμα να χρησιμοποιεί ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων με κριτήρια στιγμιαίου τακτικισμού.

Όποιος θέλει να κάνει αξιόπιστη αντιπολίτευση έχει πολλά αλλά θέματα να επιλέξει.

Τέλος,  η αυτονομία των πολιτικών χώρων δεν είναι ρητορική δήλωση, αλλά αποτέλεσμα που προκύπτει μέσα από σταθερές και καθαρές θέσεις στα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον τόπο.

Ορισμένοι θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερη συστολή» καταλήγει η ανακοίνωσή του.

Νωρίτερα ο κ. Κωνσταντινόπουλος με ανάρτησή του στο twitter είχε κατηγορήσει τον κ. Βενιζέλο ότι με την προαναγγελία υπερψήφισης της διάταξης που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια να γίνονται ανάδοχοι γονείς αναιρεί την πολιτική του στάση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή