Μπαρ με θέμα τον βασιλικό γάμο ανοίγει από σήμερα στην Ουάσινγκτον

Μπαρ με θέμα τον βασιλικό γάμο ανοίγει από σήμερα στην Ουάσινγκτον

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ από σήμερα (4 Μαΐου) έως τις 20 Μαΐου όσοι δεν έχουν προσκληθεί στο βασιλικό γάμο της χρονιάς θα μπορούν να ευχηθούν στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Μέγκαν Μαρκλ σε ένα ξεχωριστό μπαρ.

Οι θαμώνες θα έχουν τη δυνατότητα να «μεταφερθούν» στο Λονδίνο όχι οποιαδήποτε μέρα, αλλά τη «μεγάλη μέρα».

Το Μπαρ του Βασιλικού Γάμου είναι ένα αντίγραφο του εσωτερικού παρεκκλησίου του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ (με την ίδια οροφή της αίθουσας του γάμου, τους θυρεούς, τα βιτρό παράθυρα και την ειδική αίθουσα του θρόνου) στον οποίο θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Μέγκαν Μαρκλ.

«Είναι δύσκολο να μην μας παρασύρει ο ρομαντισμός ενός βασιλικού γάμου, ειδικά όταν πρόκειται για ένα σύγχρονο παραμύθι πραγματικής ζωής», ανέφερε η Άντζι Φέδερστον, διευθύνουσα σύμβουλος της Drink Company που δημιούργησε το θεματικό μπαρ. «Είμαι φανατική θαυμάστρια των γαλαζοαίματων από παιδί και μόλις ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ αρραβωνιάστηκαν κατάλαβα ότι έπρεπε να φέρουμε ένα κομμάτι της ξεχωριστής μέρας τους σε όλους τους θαυμαστές που θέλουν να βιώσουν λίγο από τη φαντασία», ανέφερε σύμφωνα με το Harper's Bazaar.

Το πλήρες μενού περιλαμβάνει 11 κοκτέιλ εμπνευσμένα από τη βασιλική οικογένεια και την εαρινή περίοδο στην Αγγλία σε τιμή 13-14 δολάρια.

Το «God Save the Queen» είναι ένα μαρτίνι σερβιρισμένο με στέμμα (σουβενίρ).

Το «Kensington Garden Party» σερβίρεται στο κλασσικό ποτήρι του Pimm's και είναι φτιαγμένο με Pimm's, Quinquina σμέουρο και σόδα με λεμόνι.

Το «Strawberry Cuppa» έχει σκοτσέζικο ουίσκι, βερμούτ φράουλα και σερβίρεται σε φλιτζάνι του τσάι συνοδεία μπισκότου.

Ένα κοκτέιλ με Aperol, rose cider και βρώσιμο γκλίτερ φέρει το όνομα της μελλοντικής δούκισσας «Markle Sparkle».

Το «When Harry Met Meghan» (Όταν ο Χάρι γνώρισε την Μέγκαν) έχει σκοτσέζικο ουίσκι, μπανάνα, λεμόνι και τζίντζερ.

Στο μπαρ θα σερβίρεται στην τιμή των 5 δολαρίων και «Σφηνάκι Γαμήλια Τούρτα» εμπνευσμένο από τις γεύσεις της γαμήλιας τούρτας του ζεύγους, βότκα, κρέμα βουτύρου, σαμπούκο, λεμόνι και τσάι. Επίσης το μενού περιλαμβάνει αγγλικές μπύρες και κρασί από την πατρίδα της Μέγκαν Μαρκλ, την Καλιφόρνια.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις εισιτηρίων την ημέρα του βασιλικού γάμου θα διατεθούν στο Ίδρυμα των Invictus Games ένα είδος Παραολυμπιακών Αγώνων στους οποίους διαγωνίζονται σε αθλήματα άνδρες και γυναίκες από 17 χώρες, όλοι πρώην στρατιωτικοί, τραυματίες ή ανάπηροι. Οι Αγώνες καθιερώθηκαν από τους πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ.

Κατά την έξοδο από το μπαρ οι θαμώνες μπορούν να σταματήσουν στο αγγλικού τύπου γραμματοκιβώτιο και να ταχυδρομήσουν τις ευχές τους στους νεόνυμφους.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή