ΕΥΔΑΠ: Δεν φέρουμε ευθύνη για τη δυσοσμία στον Πειραιά

ΕΥΔΑΠ: Δεν φέρουμε ευθύνη για τη δυσοσμία στον Πειραιά

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΕΥΔΑΠ δεν φέρει καμία ευθύνη για τη δυσοσμία που επικρατεί στην περιοχή του Πειραιά, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία και προσθέτει πως πραγματοποίησε ενδελεχείς ελέγχους και διαβεβαιώνει τους πολίτες ότι δεν υφίσταται κανένα απολύτως πρόβλημα στη λειτουργία του αποχετευτικού συστήματος που διαπερνά την περιοχή.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΥΔΑΠ αναφέρει: «Από την πρώτη στιγμή εμφάνισης του φαινομένου της δυσοσμίας στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, η ΕΥΔΑΠ πραγματοποίησε ενδελεχείς ελέγχους και διαβεβαιώνει τους ενδιαφερόμενους πολίτες ότι δεν υφίσταται κανένα απολύτως πρόβλημα στη λειτουργία του αποχετευτικού συστήματος που διαπερνά την περιοχή και φυσικά στις εγκαταστάσεις της Ψυτάλλειας.

Συνεπώς, η ΕΥΔΑΠ δεν φέρει καμία ευθύνη για τη δυσοσμία που επικρατεί στην περιοχή.

Μάλιστα, χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη εκπαιδευτική επίσκεψη σχολείου στη Ψυτάλλεια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα».

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με ενημέρωση του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, ο δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος, οι φορείς και οι συλλογικότητες της πόλης, απευθύνουν κάλεσμα στους πολίτες για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνουν ενάντια στις ρυπογόνες εγκαταστάσεις της περιοχής, το Σάββατο 5 Μαΐου και ώρα 7:00 το απόγευμα στον Υδατόπυργο Δραπετσώνας, με προορισμό την είσοδο των εγκαταστάσεων της Oil One.

«Απαιτούμε την άμεση απομάκρυνση των εγκαταστάσεων της Oil One, του εργοστασίου Lafarge και την αποξήλωση των παλαιών δεξαμενών των Ελληνικών Πετρελαίων», αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή