Tι ζητεί η αστυνομία για τελικό και ΟΑΚΑ

Tι ζητεί η αστυνομία για τελικό και ΟΑΚΑ

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εργα στο ΟΑΚΑ προκειμένου να καταστεί ασφαλέστερο και να αποφευχθούν οι συμπλοκές οπαδών στον τελικό Κυπέλλου της 12ης Μαΐου ΑΕΚ – ΠΑΟΚ ζητεί η αστυνομία. Συγκεκριμένα, ζητεί να τοποθετηθούν σιδερένιες πόρτες και συρματοπλέγματα εντός της τάφρου, καθώς και πλέξιγκλας στις θύρες που θα φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων. Επίσης, ζητεί την άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (κάμερες) που υπάρχουν στις θύρες του γηπέδου και στα αποδυτήρια των διαιτητών. Στην τρίτη κατά σειρά σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες, η αστυνομία γνωστοποίησε τα εξής:

• Κανένας οπαδός δεν θα πλησιάσει το ΟΑΚΑ χωρίς εισιτήριο.

• Θα υπάρξει πολλαπλός έλεγχος εισιτηρίων και ταυτοπροσωπίας σε όλους τους οπαδούς των φιναλίστ που θα μετακινηθούν με πούλμαν στα Μάλγαρα, τις Αφίδνες και κατά την άφιξή τους στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο έλεγχος θα γίνει από την ΕΛ.ΑΣ.

• Τα πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ θα συγκεντρωθούν στις 15.00 στις Αφίδνες και κατόπιν θα ξεκινήσει η κίνησή τους προς το ΟΑΚΑ με συνοδεία δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ.

• Εντός του ΟΑΚΑ θα υπάρχει αυστηρή αστυνόμευση των χώρων με παρουσία διμοιριών στον αγωνιστικό χώρο, τις κερκίδες και τον περιβάλλοντα χώρο.

• Η ασφάλεια στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια αποτελεί αντικείμενο αποκλειστικά της ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα πάρουν από 17.500 εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου, ενώ ο συνολικός αριθμός των εισιτηρίων θα είναι 40.000.

Και τυπικά πρωταθλήτρια

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή το ΠΑΟΚ κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων για τον αγώνα που διεκόπη με την ΑΕΚ. Συνεπώς καθίσταται τελεσίδικη η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και δύο βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, η ποινή απαγόρευσης εισόδου του Ιβάν Σαββίδη στα γήπεδα για δύο έτη, η απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 90 ημέρες που επιβλήθηκε στον Λούμπος Μίχελ, καθώς και το πρόστιμο 63.000. Ο αγώνας της Τούμπας κατακυρώνεται υπέρ της ΑΕΚ με 3-0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή