Εννέα συλλήψεις για τα επεισόδια στη Μυτιλήνη

Εννέα συλλήψεις για τα επεισόδια στη Μυτιλήνη

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εννέα συνολικά συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στη Μυτιλήνη. 

Σε βάρος των εννέα συλληφθέντων, που είναι Ελληνες, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τη συμμετοχή τους σε έκνομες ενέργειες.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Εννέα συλλήψεις για τα επεισόδια στη Μυτιλήνη-1

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, στην πορεία που έγινε προς τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού στη Λέσβο, συμμετείχαν περίπου 1.800 άτομα.

Πενήντα από αυτούς που πήραν μέρος στην πορεία προξένησαν στη συνέχεια επεισόδια βάζοντας φωτιές και προκαλώντας φθορές σε οχήματα της αστυνομίας και του λιμενικού. 

Στο μεταξύ, με ανακοίνωση του το Συντονιστικό Όργανο των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων της Λέσβου που διοργάνωσε τη χθεσινή απεργιακή κινητοποίηση, τη διαδήλωση και την πορεία στη Μυτιλήνη, με ανακοίνωση του «καταδικάζει απερίφραστα τα όσα συνέβησαν μετά από την πορεία, και ιδιαίτερα σε δημοσιογράφους που εργάζονταν για την ενημέρωση της κοινής γνώμης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή